Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. února 2021 9:45
Čas čtení 0:40
Richard Balog

Kanye West a adidas představují zatím nejbláznivější tenisky své dosavadní spolupráce

Kanye West a adidas představují zatím nejbláznivější tenisky své dosavadní spolupráce
Zdroj: adidas
MÓDA ADIDAS
Uložit Uložené

Model s názvem Yeezy 450 bude podle aktuálních informací dostupný už 6. března. Kupuješ?

Kanye West aktuálně neprožívá právě nejšťastnější období. Před několika dny požádala Kim Kardashian o rozvod a také jsme se dozvěděli, že neúspěšná kandidatura na prezidenta ho vyšla v přepočtu na více než 200 milionů korun, přičemž získal pouze přibližně 60 000 voličských hlasů.

Radost si proto snaží udělat alespoň díky dlouhodobé úspěšné spolupráci se značkou adidas – konkrétně novým modelem tenisek, který bourá jakékoliv stereotypy klasické sportovní obuvi.

Doporučeno
Minimalistické módní značky, které musíš poznat a vyzkoušet Minimalistické módní značky, které musíš poznat a vyzkoušet 26. února 2021 13:18

Bláznivý model dostává název Yeezy 450, v podstatě jde o mírně upravenou verzi siluety Yeezy 451, kterou Kanye poprvé vzbudil pozornost přesně před rokem během pařížského týdne módy.

Tenisky jsou už na první pohled úplně jiné než všechny dosavadní kousky s rukopisem Kanyeho Westa, dominantní je především výrazná bílá podrážka, která plynule přechází i do látkové části, což působí velmi agresivním dojmem. Bohužel, tentokrát si nebudeš moci vychutnávat ani komfort technologie Boost.

Podle nejnovějších informací budou Yeezy 450 v barevném provedení Cloud White dostupné již 6. března nejprve výhradně na webu YEEZY SUPPLY s cenovkou kolem 5 tisíc korun a později i u vybraných prodejců napříč celým světem.

adidasadidasadidasadidas
Zobrazit galerii
(4)
Domů
Sdílet
Diskuse