Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2021 18:01
Čas čtení 0:31
Vojtěch Vanda

Remixy písní se zvuky z gay porna, Řezníka nebo Juice WRLD. Tohle mají Pražané ve sluchátkách

Remixy písní se zvuky z gay porna, Řezníka nebo Juice WRLD. Tohle mají Pražané ve sluchátkách
Zdroj: REFRESHER
HUDBA ČESKO HUDBA VIDEO
Uložit Uložené

Udělali jsme další oblíbenou anketu, ve které se dozvíš i pár pikantností.

Víme, že žízníš po nových tipech, a tak jsme neváhali, a znovu jsme vyrazili zjišťovat do ulic, co mají lidé v ulicích Prahy puštěno ve sluchátkách. Naše moderátorka Petra si dala opravdu záležet, a zastavila všechny, kteří mohli nabídnout nějaký bezva tip. Dokonce i ty, kteří si pouze  zapomněli sundat sluchátka z uší.

Kromě klasik typu Řezníka nebo Juice WRLDa Petra narazila i na hudební fajnšmekry, kteří poslouchali metal nebo remixované stopy písní, jež se nemohou pouštět na platformě Twitch kvůli autorským právům, opepřené trochou expresivních zvuků z gay porna

Zjistili jsme pro tebe ale i to, co by si Pražané nikdy do uší nepustili. A přišli jsme na to, že jim úplně nelibozvučí například K-pop, dechovka, youtube rapeři nebo například projev nynějšího premiéra Andreje Babiše. Chceš vědět víc? Koukni na video!

Doporučeno
Sex a pohlavní choroby: Poslechni si šílené příběhy, ze kterých někdy zůstává rozum stát Sex a pohlavní choroby: Poslechni si šílené příběhy, ze kterých někdy zůstává rozum stát 19. března 2021 8:50
Domů
Sdílet
Diskuse