Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2021 22:22
Čas čtení 0:34
Dominik Vetrák

Sleduj bláznivý trailer na 5. sérii Ricka a Mortyho. Kdy se vrátí nejvtipnější animovaný seriál současnosti?

Sleduj bláznivý trailer na 5. sérii Ricka a Mortyho. Kdy se vrátí nejvtipnější animovaný seriál současnosti?
Zdroj: Adult Swim
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Trailer dokazuje, že vynikající seriál se nemění. Stále bude plný originálních sci-fi nápadů, úžasných hlášek a prvotřídní animace.

Adult Swim prostřednictvím nového traileru oznámilo, že jejich animovaný seriál Rick a Morty se vrátí již brzy. 5. série komediálního sci-fi odstartuje 20. června. Bohužel, další konkrétní informace jsme se nedozvěděli.

Doporučeno
Komedie Bad Trip od Netflixu tě rozesměje více než Borat či Deadpool. Čekají tě nezapomenutelné a nechutné scény Komedie Bad Trip od Netflixu tě rozesměje více než Borat či Deadpool. Čekají tě nezapomenutelné a nechutné scény 30. března 2021 7:45

Předplatitelé HBO Max si do té doby mohou užívat první 4 série, ale ty necelé 3 měsíce do premiéry nových částí uběhnou velmi rychle. Čekání si můžeš zkrátit 2. sérií Solar Opposites, která je již dostupná na Amazon Prime. Jde o další animovaný, sci-fi seriál se spoustou vtipů od stejných tvůrců.

Domů
Sdílet
Diskuse