Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. dubna 2021 13:42
Čas čtení 1:26
Vojtěch Vanda

FattyPillow přestane streamovat. Loučí se dočasně, hledá jinou motivaci než peníze

FattyPillow přestane streamovat. Loučí se dočasně, hledá jinou motivaci než peníze
Zdroj: Wikimedia/Martin Sedláček/volně k užití
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Oblíbený youtuber a streamer se na nějakou dobu hodlá odmlčet.

Oblíbený český streamer FattyPillow se dočasně loučí. Bavič, moderátor a gamer, jenž Česko před několika lety překvapil svou divokou show na internetu, si podle jeho slov „dá odstup, a zkusí si změnit některé věci ve své hlavě“. Streamer, vlastním jménem Karel Sivák, má se svou komunitou velice osobní vztah a se svými problémy se jí svěřuje. Není tedy tajemstvím, že občas trpí úzkostmi, a že delší dobu řeší svůj duševní stav.

Doporučeno
Porty: Slavíka jsem vyhrál omylem, lidi mi to naklikali. Úspěchů na YouTube si vážím víc, jelikož jsem si je vypracoval (Rozhovor) Porty: Slavíka jsem vyhrál omylem, lidi mi to naklikali. Úspěchů na YouTube si vážím víc, jelikož jsem si je vypracoval (Rozhovor) 15. dubna 2021 15:00

Svůj odchod Sivák oznámil na včerejším streamu na platformě Twitch. Svým fanouškům sdělil, že si od streamování dá na chvíli přestávku z osobních důvodů. Ještě před samotným vysíláním jeho fanoušci spekulovali o tom, že jim chce oznámit, že se zasnoubil se svou přítelkyní Janou, nebo že s ní čeká dítě.

Domů
Sdílet
Diskuse