Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2021 14:25
Čas čtení 1:06
Sponzorovaný obsah

5 tipů pro efektivní podporu růstu vlasů

5 tipů pro efektivní podporu růstu vlasů
Zdroj: Sofia Zhuravetc / Shutterstock.com
MÓDA
Uložit Uložené

Vlasům lze při jejich růstu efektivně pomáhat a nemusí se jednat o nijak drahé záležitosti.

Mít krásné vlasy by chtěl asi každý. Ne všem se nám to ale může podařit. Důležité role hrají jak genetické faktory, tak i životospráva nebo některé další aspekty. Vlasům lze rozhodně při jejich růstu efektivně pomáhat a nemusí se jednat o nijak drahé záležitosti. My se proto na 5 efektivních tipů podíváme v následujících řádcích. Nejde skutečně o nic složitého, co by ti mělo z kapes vytáhnout nějaké horentní sumy.

Dostatečný pitný režim 

Má na růst vlasů pochopitelně pozitivní vliv. O dostatečné hydrataci se hovoří poměrně často a není se čemu divit. Právě prostřednictvím tekutin mohu jít toxické látky z těla pryč. Jestliže právě ony blokují různé procesy včetně růstu vlasů, máš samozřejmě problém a je třeba ho adekvátně řešit.

Aplikace esenciálních olejů

Tyto skvělé voňavé látky rozhodně stojí minimálně za vyzkoušení. Smíchat by se měly právě ty, které se podílejí na růstu vlasů. Výbornou volbu představuje například zábal z levandule.

Obyčejný jablečný ocet

Kdo by doma neměl jablečný ocet? Asi každý. Použít jej lze různými způsoby, nicméně ten nejosvědčenější představuje smíchání octa s vodou a následné spláchnutí šamponu z povrchu hlavy. Jablečný ocet dokáže posílit vlasové folikuly a vlasy dokonale zpevní. Přitom nijak nezapáchá a je maximálně bezpečný.

Olej z hroznů

Důležitá je samozřejmě také masáž hlavy. Ta může být jednak velmi příjemná a jednak maximálně přínosná. Použít se při ní vyplatí hroznový olej. Právě on totiž umí podpořit růst vlasů.

Používej kondicionér

Vždyť právě tento přípravek je přímo určen k podpoře kondice tvých vlasů. Na trhu je kondicionérů spousta. Vybrat si ten správný není problém. Jinak se lze spolehnout i na další přípravky, mezi něž patří třeba Nanogen. Rozhodně se stojí za to podívat na internetovou nabídku a některý na přírodní bázi si vybrat. 

Domů
Sdílet
Diskuse