Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2021 19:02
Čas čtení 1:05
Kamila Šebestová

Zlaté maliny za nejhorší filmy rozdány: Filmovou anticenu získal erotický film z Netflixu či herecký výkon v Boratovi 2

Zlaté maliny za nejhorší filmy rozdány: Filmovou anticenu získal erotický film z Netflixu či herecký výkon v Boratovi 2
Zdroj: Amazon Studios
NEWS
Uložit Uložené

Zde jsou nejhorší filmy za rok 2021.

Porotci festivalu Zlatá malina ani letos nikoho nešetřili. Pokud se ti nechce číst celý text, dole najdeš seznam všech výherců různých kategorií.

Anticenu získalo polské erotická drama 365 dní, film Music se zpěvačkou Siou či americká komedie Dolittle. Zlatou malinu za nejhorší herecký výkon v hlavní roli dostal herec Mike Lindell v dokumentu Konečný důkaz. 

Porotce zaujal výkon Trumpova právníka Rudyho Gulianiho, který si nedobrovolně zahrál v pokračování filmu Borat od kontroverzního komika Sasha Baron Cohena. Natáčeli ho skrytou kamerou, když si na hotelovém pokoji začal rozepínat kalhoty a chystal se na sex s mladou novinářkou. 

Doporučeno
Jak se postavit rakovině? 10 výjimečných filmů o lidech, kteří bojují s onkologickými onemocněními Jak se postavit rakovině? 10 výjimečných filmů o lidech, kteří bojují s onkologickými onemocněními 11. dubna 2021 12:30
Domů
Sdílet
Diskuse