Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2021 21:19
Čas čtení 0:31
Viktor Kniš

Billie Eilish se ve videoklipu nechává škrtit hadem. Poslechni si píseň z nového alba

Billie Eilish se ve videoklipu nechává škrtit hadem. Poslechni si píseň z nového alba
Zdroj: Filip Poreba/REFRESHER
HUDBA BILLIE EILISH
Uložit Uložené

Popová zpěvačka vydává slibovaný videoklip, kterým si mohou fanoušci zkrátit čekání na album. To spatří světlo světa 30. července.

Pětinásobná držitelka Grammy vydává druhé studiové album, kterým se bude ucházet o další rekordy a ceny. Projekt s názvem Happier Than Ever má oficiální datum vydání naplánované na 30. červenec, ještě předtím se však fanoušci pravděpodobně dočkají odhalení několika skladeb.

Dnes vydává avizovaný klip ke skladbě Your Power, přičemž jde o klasickou melancholickou záležitost, ve které dominuje hlas a projev zpěvačky. Texty si píše sama od úplného začátku, a tak není pochyb ani o autenticitě myšlenek. Billie ještě začátkem týdne potvrdila, že toto album je její oblíbené a zároveň je nadšená i nervózní. „Nikdy jsem k projektu necítila více lásky než k tomuto,“ upřesnila.

Doporučeno
Billie Eilish vydává nové album, zveřejnila cover a další detaily Billie Eilish vydává nové album, zveřejnila cover a další detaily 27. dubna 2021 19:18

Na albu najdeme celkem 16 skladeb, přičemž dnes vydaná novinka je už třetí, kterou mohou fanoušci poslouchat. Billie Eilish zatím neodhalila jména hostů, předpokládáme však, že se obklopila těmi nejlepšími.

 

Domů
Sdílet
Diskuse