Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
27. dubna 2021 19:18
Čas čtení 0:41
Viktor Kniš

Billie Eilish vydává nové album, zveřejnila cover a další detaily

Billie Eilish vydává nové album, zveřejnila cover a další detaily
Zdroj: Filip Poreba/REFRESHER
OSOBNOSTI BILLIE EILISH
Uložit Uložené

Populární zpěvačka vydává své druhé oficiální studiové sólo, na kterém pracovala více než rok. Oficiální datum vydání je 30. července 2021.

Billie Eilish plní sliby z rozhovorů, které rozdala během pandemie. Dnes oznámila vydání druhého studiového projektu s názvem Happier Than Ever. Oficiální spatří světlo světa 30. července, do té doby se fanoušci mohou těšit na zveřejnění minimálně jednoho videoklipu. Ten si popová zpěvačka naplánovala už na nejbližší pátek. 

V instagramovém příspěvku fanouškům pětinásobná držitelka Grammy prozradila, že toto album je její oblíbené a je zároveň nadšená i nervózní. „Nikdy jsem necítila víc lásky k nějakému projektu jako k tomuto,“ upřesnila.

Doporučeno
Billie Eilish zpívá o rozchodu ve španělštině. Vážně netuším, co tam říkám, prozradila Billie Eilish zpívá o rozchodu ve španělštině. Vážně netuším, co tam říkám, prozradila 23. ledna 2021 12:35

V dřívějších rozhovorech prozradila, že album bude obsahovat podstatně více skladeb než extrémně úspěšný debut When We All Fall Asleep, Where Do We Go?

Domů
Sdílet
Diskuse