Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2021 16:32
Čas čtení 1:06
Tímea Krauszová

Případ únosu psů Lady Gaga se posouvá: Mezi pěti zatčenými je i žena, která psy předala policii

Případ únosu psů Lady Gaga se posouvá: Mezi pěti zatčenými je i žena, která psy předala policii
Zdroj: Flickr/Marcen27/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Pachatelé prý nevěděli, že kradou psy Lady Gaga.

Zpěvačce a herečce Lady Gaga ukradli vzácné francouzské buldočky během ozbrojené loupeže v únoru. Případ se už posunul, policie v Los Angeles ve čtvrtek prohlásila, že zatkli 5 lidí. Mezi nimi je i žena, která je přinesla na policii, informuje britský Guardian.

Krádež a pokus o vraždu

Útočník s poloautomatickou zbraní několikrát vystřelil na pečovatele psů, jehož vážně zranil, popadl oba psy (Koji a Gustav) a z místa činu unikl v bílém autě. Ke krádeži došlo před jejím domem v Los Angeles. Lady Gaga v té době pracovala v Itálii, kde natáčí film House of Gucci. Za vrácení psů nabízela odměnu půl milionu dolarů s tím, že nebude klást žádné otázky.

Doporučeno
10 zahraničních raperů, kteří budou v roce 2021 nejvíc hot 10 zahraničních raperů, kteří budou v roce 2021 nejvíc hot 31. ledna 2021 10:04

Není jasné, zda Jennifer McBride, která psy o tři dny později přinesla na policejní stanici v LA, odměnu dostala. Podle Guardianu si policie zpočátku myslela, že s krádeží nemá nic společného.

Policie však ve čtvrtek prohlásila, že 50letá žena je také mezi zatčenými. Chodí totiž s otcem jednoho z podezřelých.

Domů
Sdílet
Diskuse