Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2021 10:46
Čas čtení 0:43
Tímea Krauszová

VIDEO: Řidič dodávky na Slovensku šňupal kokain rovnou pod dálniční kamerou. Případ už vyšetřují policisté

VIDEO: Řidič dodávky na Slovensku šňupal kokain rovnou pod dálniční kamerou. Případ už vyšetřují policisté
Zdroj: Polícia SR
ZDRAVÍ
Uložit Uložené

Zastavil na krajnici, šňupnul si a pokračoval v jízdě.

Bratislavští dopravní policisté dostali začátkem dubna videozáznam z bezpečnostní kamery, na které je vidět muž, který užívá drogy. „Na záznamu byla zachycena jízda řidiče nákladního motorového vozidlo zn. FIAT ze dne 13. 4. 2021. Ten během jízdy po dálnici vozidlo odstavil na místě vedle krajnice. Následně užil neznámou krystalickou látku,“ píše policie na Facebooku.

O dva týdny později ho policisté zastavili na silnici, znovu měl problém s drogami.

Doporučeno
10 zajímavostí o Larsu von Trierovi: na natáčení chodil nahý a Nicole Kidman chtěl svázat a zbičovat 10 zajímavostí o Larsu von Trierovi: na natáčení chodil nahý a Nicole Kidman chtěl svázat a zbičovat 30. dubna 2021 9:30

Koks za volantem?

Na kameře je jasně vidět, že muž si kartičkou urovnává na podložce bílou krystalickou látku, kterou následně vdechne. Po užití drog pokračuje v jízdě. Policisté videozáznam zkoumali a po dvou týdnech na bratislavských cestách narazili na stejné vozidlo se stejným řidičem. Podrobili ho klasické zkoušce, a protože se zdálo, že je pod vlivem omamných látek, nařídili mu odběr krve a moči.

Domů
Sdílet
Diskuse