Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2021 9:40
Čas čtení 0:56
Tímea Krauszová

Šéf UFC zve na zápas Slováka Ľudovíta Kleina: Je to hladový nováček, který přišel bojovat

Šéf UFC zve na zápas Slováka Ľudovíta Kleina: Je to hladový nováček, který přišel bojovat
Zdroj: Wikimedia/Andrius Petrucenia/volně k užití
SPORT
Uložit Uložené

Zápas bude už dnes v noci.

Šéf UFC Dana White pravidelně informuje o světě bojových sportů a nadcházejících zápasech ve videích, která zveřejňuje na sociálních sítích. Tentokrát zve na zápas slovenského zápasníka Ľudovíta Kleina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ľudovít Klein 🇸🇰 (@lajosko.klein)

Tento chlapík přišel bojovat!

Dana White tě zve sledovat zápas Kleina s Michaelem Trizanem. Oba v pátek splnili váhový limit, podle portálu Sportnet Klein navážil 66,2 kg, což je v rámci limitu divize.

Whiteova slova o obou zápasnících jsou jasným důkazem, že jejich výkony sleduje a fanoušky chtěl na zápas navnadit. Trizano má skóre 8-1. „Už byl v oktagonu s těžkými soupeři jako Dawson nebo Luis Peña, ale delší dobu mu v zápase bránila zranění. Ale už je zpět a čelit bude velmi hladovému nováčkovi Kleinovi,“ řekl White. Trizano nebojoval od jara 2019, měl problémy s kolenem.

Doporučeno
Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché 3. dubna 2021 18:30

O Kleinovi White říká, že táhne vítěznou šňůru a má chuť bojovat. „Čeká ho druhý zápas v UFC, již táhne osmizápasovou vítěznou šňůru a knokautoval sedm z posledních osmi soupeřů.“ Říká, že obvykle má rychlé nástupy. „Devět ukončení v prvním kole! Tento chlapík přišel bojovat a pekelně se snaží vyhnout bodovým lístkům s 94% podílem ukončení.“

Pokud tě White navnadil, turnaj si můžeš pustit už dnes v noci. Duel Klein vs. Trizano je čtvrtý na prelims, počítá se se začátkem mezi půlnocí a jednou v noci ze soboty na neděli. Turnaj vysílá sportovní kanál Premier Sport.

Domů
Sdílet
Diskuse