Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2021 19:25
Čas čtení 0:56
Ondřej Jarůšek

Těchto 5 mužů má podle kurzů největší šanci stát se příštím premiérem České republiky (Freshnews)

Těchto 5 mužů má podle kurzů největší šanci stát se příštím premiérem České republiky (Freshnews)
Zdroj: Česká pirátská strana
REFRESHER
Uložit Uložené

Máme pro tebe nové Freshnews.

Každou středu na našem youtubovém kanále vychází nový díl našich Freshnews a ani dnešní den samozřejmě není výjimkou. Dnešním souhrnem důležitých a zajímavých informací z posledních dní tě provede náš moderátor Martin, se kterým se podíváme do oblasti hudby, politiky nebo společenských událostí. Pojďme tedy na to.

Začneme hitem, pod který se nedávno podepsali Dorian a Emma Drobná. Ti se ve své společné skladbě věnují vztahům a novinku doprovází i uvolněný videoklip. Pokud jsi song ještě neslyšel, určitě to naprav.

V nových Freshnews se dozvíš také to, kdo patří mezi největší favority na post příštího premiéra České republiky. Podle bookmakerů má největší šanci šéf Pirátů Ivan Bartoš, na druhém místě je současný předseda vlády Andrej Babiš (ANO) a na třetí místo sázkovky řadí Petra Fialu z ODS. Více už se ale dozvíš v samotném videu.

Doporučeno
Ekoaktivistko Alžběto se posadilo do silnice, protože je zděšeno, jak moc ignorujeme klimatickou krizi (Rozhovor) Ekoaktivistko Alžběto se posadilo do silnice, protože je zděšeno, jak moc ignorujeme klimatickou krizi (Rozhovor) 8. května 2021 15:31

A pokud hledáš porci zábavy, ale i užitečných rad, nalaď si na Spotify náš pravidelný podcast LOVE IS ON THE AIR. V něm naši moderátoři doktorka Nikita a docent Zach každý týden probírají jiné téma z oblasti vztahů, přičemž tím aktuálním se stala láska na pracovišti. Proč to nikdy nekončí dobře? To se dozvíš zde. Přejeme příjemný poslech.

Domů
Sdílet
Diskuse