Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2021 19:47
Čas čtení 0:53
Ondřej Jarůšek

Láska na pracovišti: Proč to nemůže dopadnout dobře?

Láska na pracovišti: Proč to nemůže dopadnout dobře?
Zdroj: Unsplash/Leon/volně k užití
PODCASTY
Uložit Uložené

Je tady nový díl podcastu LOVE IS ON THE AIR.

Odebírej nás na Spotify

Vítej u nového dílu našeho pravidelného podcastu LOVE IS ON THE AIR. Tentokrát se naše známá moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach zaměřila na téma, které jsi dost možná někdy zažil na vlastní kůži i ty, a tím je láska na pracovišti. Tak se pohodlně usaď a užij si dnešní epizodu.

A co všechno si dnes povíme? I když se může na první pohled vidina vztahu s některým z kolegů či kolegyň jevit jako lákavá a jako dobrý nápad, většinou taková vzplanutí bohužel nekončí dobře. Mnohdy se totiž dotyčná dvojice musí potýkat s pomluvami od ostatních lidí na pracovišti a v horším případě může takový románek skončit vyhazovem.

Naše moderátorka doktorka Nikita ví, o čem mluví, protože vztah na bývalém pracovišti zažila a jak říká, za žádných okolností by jej nikomu nedoporučovala. Proč? Co se stalo, se dozvíš v podcastu.

Doporučeno
Co je to osudová láska a jak můžeš poznat partnera na celý život? Co je to osudová láska a jak můžeš poznat partnera na celý život? 10. listopadu 2020 19:50

A jak už pravděpodobně tušíš, ve čtvrtek se můžeš jako obvykle těšit na bonusový díl, ve kterém dáme opět prostor našim posluchačům a posluchačkám a jejich příběhům na dané téma. Pokud máš i ty zajímavou nebo vtipnou historku o lásce na pracovišti, nestyď a poděl se o ni s námi. Svůj příběh nám můžeš zaslat do zpráv na Instagramu. Moderátoři následně vyberou ty nejlepší a těm věnujeme bonusový díl. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse