Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. listopadu 2020 19:50
Čas čtení 0:38
Ondřej Jarůšek

Co je to osudová láska a jak můžeš poznat partnera na celý život?

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Máme pro tebe novou epizodu podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Osudová láska je vzácná věc. Někomu se podaří najít svoji spřízněnou duši už v mládí na škole, někteří na ni narazí až v pozdějším věku, ale někdo jiný takové štěstí nemusí mít vůbec. Co to ale osudová láska vlastně je? Existuje vůbec něco takového? A jaké znaky celoživotní partnerství obyčejně mívá? I o tom si dnes popovídáme.

V rámci podcastu Love is on the air, v němž naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach zaměřuje na vztahy a vše, co k nim patří, se totiž osudové lásky staly tématem dnešní epizody. Pohodlně se proto usaď a užij si téměř 90minutovou porci zábavy a historek.

Doporučeno
Věříš v osudovou lásku? Zažil ji Will Smith, princ Charles kvůli ní podváděl princeznu Dianu a Rey Reynolds pro ni opustil ženu Věříš v osudovou lásku? Zažil ji Will Smith, princ Charles kvůli ní podváděl princeznu Dianu a Rey Reynolds pro ni opustil ženu 10. listopadu 2020 17:47

Pokud si chceš o osudové lásce přečíst více podrobných informací, navštiv náš nový článek, kde se této problematice obšírně věnujeme. Dozvíš se v něm například to, jaké slavné osobnosti našly partnera na celý život, co je pro fungování vztahu nejdůležitější a přečíst si můžeš také o poznatcích odborníka MUDr. Jana Šnajdra.

Domů
Sdílet
Diskuse