Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
15. června 2021 7:23
Čas čtení 0:51
Martin Mičuda

Maserati se chystá vzkřísit slavné GranTurismo. Na pověstný zvuk motoru však zapomeň

Maserati se chystá vzkřísit slavné GranTurismo. Na pověstný zvuk motoru však zapomeň
Zdroj: Maserati
TECH ELEKTROMOBILY
Uložit Uložené

Automobilka Maserati nabírá druhý dech a po MC20 chystá hned několik nových modelů.

GranTurismo je pojem, který de facto zhmotňuje automobilku Maserati. Ta však své slavné GT bez nástupce přestala vyrábět před dvěma lety, přičemž už i to se dá považovat za úspěch. K jeho odhalení totiž došlo na ženevském autosalonu ještě v roce 2007 a v rámci menších či větších změn setrvalo na trhu až do roku 2019.

Doporučeno
Vyzkoušeli jsme nejrychlejší nové auto za 1 000 000 Kč. Jaký je Leon Sportstourer od Cupry s výkonem 310 koní? Vyzkoušeli jsme nejrychlejší nové auto za 1 000 000 Kč. Jaký je Leon Sportstourer od Cupry s výkonem 310 koní? 25. května 2021 14:30

Poslední měsíce se stále více začalo šeptat o nové generaci, která má snahu navrátit zašlou slávu. Nyní to potvrdilo už i samotné Maserati, které zveřejnilo hrstku fotek se zakamuflovaným exemplářem. Nezaměnitelný zvuk však už fanoušci silných spalovacích motorů z chystaného modelu GranTurismo slyšet nebudou. Půjde o první elektromobil značky s trojzubcem ve znaku.

Domů
Sdílet
Diskuse