Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2021 9:53
Čas čtení 0:24
Jakub Paulík

VIDEO: Cristiano Ronaldo zřejmě nenávidí Coca-Colu. Slazený nápoj odložil pryč a vyzvedl čistou vodu

VIDEO: Cristiano Ronaldo zřejmě nenávidí Coca-Colu. Slazený nápoj odložil pryč a vyzvedl čistou vodu
Zdroj: Flickr/Oleg Dubyna/volně k užití
SPORT
Uložit Uložené

Jeho reakce mluví sama za sebe.

Slavnému fotbalistovi Cristianu Ronaldovi se podařilo na tiskové konferenci během mistrovství Evropy ve fotbale pobavit lidi z celého světa. Ještě předtím, než začal komunikovat s médii, ukázal svůj postoj k slazeným nápojům, informoval web TMZ.

Doporučeno
Moc děkuji za podporu, jsem v pořádku, vzkázal z nemocnice dánský fotbalista, kterého museli 15 minut oživovat přímo na hřišti Moc děkuji za podporu, jsem v pořádku, vzkázal z nemocnice dánský fotbalista, kterého museli 15 minut oživovat přímo na hřišti 15. června 2021 11:44

Před sebou měl dvojici skleněných lahví s Coca-Colou, které odložil stranou a vyzvednutím láhve s vodou zdůraznil, že nic jiného pít nebude. Coca-Cola, která je sponzorem UEFA Euro 2020, musela být jeho činem určitě značně „potěšena“.

Svůj postoj k slazeným nápojům vyjádřil fotbalista už v minulosti. Jak uvádí Sportbible, když Ronaldův syn pije kolu či fantu, vždy je velmi rozzlobený. Vadí mu také, pokud jí čipsy nebo hranolky, tedy prakticky vše nezdravé.

Domů
Sdílet
Diskuse