Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Neděle 4. 9. 2022
9:29
Petr Fiala označil organizátory demonstrace za proruské. Podle jiných vládních politiků je třeba protestům naslouchat.Petr Fiala označil organizátory demonstrace za proruské. Podle jiných vládních politiků je třeba protestům naslouchat.
Sobota 3. 9. 2022
20:03
Slavná Lennonova zeď v Praze změní podobu. Přemalují ji umělci z celé EU, Ukrajiny a Norska.Slavná Lennonova zeď v Praze změní podobu. Přemalují ji umělci z celé EU, Ukrajiny a Norska.
14:32
Za pět let zase budete chtít to, co vydávám teď, rapuje Rytmus. V novince Vizionár vzpomíná i na stará alba.Za pět let zase budete chtít to, co vydávám teď, rapuje Rytmus. V novince Vizionár vzpomíná i na stará alba.
11:09
VIDEO: Serena Williams odehrála svůj poslední tenisový zápas. Na US Open prohrála proti Australance Ajle Tomljanovič.VIDEO: Serena Williams odehrála svůj poslední tenisový zápas. Na US Open prohrála proti Australance Ajle Tomljanovič.