Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2022 19:01
Čas čtení 0:51
Dominik Vetrák

God of War: Ragnarok se blíží. Podívej se na nové záběry ze soubojového systému

God of War: Ragnarok se blíží. Podívej se na nové záběry ze soubojového systému
Zdroj: PlayStation
TECH GOD OF WAR: RAGNAROK
Uložit Uložené

Nové záběry na Ragnarok přichází dva měsíce před očekávaným vydáním hry.

Prestižní herní magazín Game Informer získal exkluzivní přístup k očekávané hře God of War: Ragnarok, která vychází již 9. listopadu 2022 na PS4 a PS5 s českými titulky. Díky tomuto přístupu nám redaktoři magazínu v následujících dnech a týdnech přinesou nové informace a gameplay záběry přímo z hraní.

Prvním gameplay videem je pohled na updatnutý soubojový systém. Tvůrci v krátkém videu odprezentovali nové způsoby útoků jak se sekerou Leviathan, tak s legendárními zbraněmi Blades of Chaos.

Doporučeno
10 nejlepších her s propracovaným příběhem plným emocí 10 nejlepších her s propracovaným příběhem plným emocí 25. srpna 2022 16:30
God of War Ragnarok
Zdroj: Sony Santa Monica/propagační materiál

Možná se ti bude zdát, že hratelnost a souboje vypadají podobně jako v předešlé hře z roku 2018. Nejde zrovna o nejlepší video zobrazující vylepšený soubojový systém, ale do vydání hry ještě uvidíme spoustu záběrů, které se určitě více zaměří na novinky v designu. 

V God of War: Ragnarok zavítáme do všech devíti říší. Ve videu níže se Kratos a Atreus nacházejí ve Svartálfheimu, říši trpaslíků. Nová hra uzavře severskou ságu, takže se můžeš těšit na souboje s Ódinem či Thorem a dalšími slavnými bohy severského panteonu.

Hlavní postavou hry je Kratos, bývalý řecký bůh války, kterému zkříží cestu Ódinovi poskokové. Ve snaze ochránit svého syna s nimi rozpoutá něco, co možná ani on sám nedokáže zastavit. God of War: Ragnarok je akční příběhová hra s nádherným vizuálem a komplexním soubojovým systémem od vývojářů ze studia Sony Santa Monica (SSM PlayStation).

Domů
Sdílet
Diskuse