Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
7. října 2024 v 13:16
Čas čtení 0:50
Ondřej Mrázek

Nová Bridget Jones bude šíleně smutná, tvrdí hvězda filmu

Nová Bridget Jones bude šíleně smutná, tvrdí hvězda filmu
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY RENÉE ZELLWEGER
Uložit Uložené

Představitel Daniela Cleavera herec Hugh Grant prozradil, že kromě obvyklého křečovitého humoru bude nový film o Bridget Jones také pořádně smutný.

Fanoušci Bridget Jones slavnou filmovou sérii dlouhé roky zbožňují nejen kvůli jejím romantickým a srdceryvným momentům, ale taky typicky trapnohumorným scénám. Navracející se hvězda snímku Hugh Grant však varovala, že čtyřka, jež má přijít do kin příští rok na Valentýna, bude mít docela jiný nádech.

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Toto jsou nejlevnější země na cestování. Stačí ti pár stovek na den ŽEBŘÍČEK: Toto jsou nejlevnější země na cestování. Stačí ti pár stovek na den 6. října 2024 v 11:40

„Kromě toho, že je to nesmírně vtipné, je to i velmi, velmi smutné,“ prozradil herec v pořadu The Graham Norton Show na BBC. Uvedl také, že pro něj ve filmu z počátku „nebyla žádná jasná role“, ale „chtěli mě tam nacpat“. Nakonec se tedy vymyslela zápletka, která ospravedlňuje i návrat jeho postavy, nerudného, prolhaného, ale zatraceně sympatického Daniela Cleavera.

* * * Následující knižní spoilery, pokud si nechceš nechat vyzradit potenciální děj nového filmu, dál nečti. * * *

V roli titulní hrdinky se pochopitelně znovu objeví oscarová Renée Zellweger. Snímek ponese název Bridget Jones: Mad About The Boy na základě románu, který vyšel v roce 2013.

V knize se čtenáři setkávají s Bridget, které je po padesátce, je matkou dvou dětí a po smrti manžela Marka Darcyho ovdověla. Darcyho hrál v předchozích filmech Colin Firth. Zatím není jasné, jak moc se bude nový snímek držet předlohy.

Doporučeno
Mrkni na první záběry z nejdražšího filmu Netflixu. Spojí hvězdu Stranger Things s hvězdou Avengers Mrkni na první záběry z nejdražšího filmu Netflixu. Spojí hvězdu Stranger Things s hvězdou Avengers 4. října 2024 v 15:18

Mezi novými tvářemi jsou Chiwetel Ejiofor (12 let otrokem) a Leo Woodall (Jeden den), o němž se proslýchá, že bude hrát Bridgetinu mladší lásku.

Domů
Sdílet
Diskuse