Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 8. října 2024 v 14:14
Čas čtení 1:11
Ella Petrová

Netflixu v posledních dnech vládne seriál o rabínovi a ženě, která natáčí podcast o sexu

Netflixu v posledních dnech vládne seriál o rabínovi a ženě, která natáčí podcast o sexu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Seriál Nobody Wants This (Tohle nikdo nechce) poráží ve sledovanosti i bratry Menendezovy.

Na Netflixu se nedávno objevil seriál s Adamem Brody a Kristen Bell, který se dostal na přední příčky sledovanosti, uvádí server FlixPatrol. Zabývá se klasickým tématem lásky, tentokrát ale ve velmi zajímavém duchu. On je rabín čerstvě po rozchodu. Ona natáčí podcast o sexu a v boha nevěří. Jak by se mohly dvě tak odlišné bytosti dát dohromady? Přesně to zajímá velký počet diváků a divaček.

Doporučeno
O čem bude další řada Prstenů moci a jak seriál skončí? Shrnujeme, co finále 2. série odhalilo o Sauronovi a Gandalfovi O čem bude další řada Prstenů moci a jak seriál skončí? Shrnujeme, co finále 2. série odhalilo o Sauronovi a Gandalfovi 7. října 2024 v 17:00
Doporučeno
Příběh temnější než scénář k Jokerovi. Joaquin Phoenix se narodil do sex kultu a jeho bratr mu zemřel před očima Příběh temnější než scénář k Jokerovi. Joaquin Phoenix se narodil do sex kultu a jeho bratr mu zemřel před očima 8. října 2024 v 11:00
Doporučeno
White parties, zneužitý devítiletý chlapec a doživotí: pět otázek a odpovědí kolem rappera Diddyho White parties, zneužitý devítiletý chlapec a doživotí: pět otázek a odpovědí kolem rappera Diddyho 5. října 2024 v 7:00

Desetidílný seriál s názvem Nobody Wants This pojednává o všemožných peripetiích Noaha a Joanne, jejichž životní pozadí se značně liší. A nejen to, každý z nich má i rodinu, která se do všeho plete. „Nikdy s mým synem neskončíš,“ šeptá při objetí Noahova matka Joanne. Má tedy jejich vztah vůbec nějakou šanci?

To se dozvíš, až se koukneš na momentální trhák Netflixu, který si nevede vůbec špatně ani na hodnotících platformách. Například na ČSFD získal seriál úctyhodných 76 procent, což je na romantický seriál z dílny Netflixu opravdu skvělé.


„Příjemná romantická komedie, která sice dělá všechno proto, aby se nevyhnula standardním klišé a nepřišla s něčím originálním, ale charismatická dvojka Bell a Brody jí celkem v pohodě zvládá držet v rovině romcomového nadprůměru. Evidentně se tu chtělo sázet na humor vycházející z kulturních a náboženských rozdílů, ale zároveň si tvůrci hodně hlídali, aby se někdo neurazil, takže většina humoru je jen takové neškodné pohlazení po zádech a víc nic. Každopádně na jedno podívání v rámci chladného odpoledne proč ne,“ napsala jedna z uživatelek.

Doporučeno
SkyShowtime spouští nový prémiový plán předplatného. Kolik za něj zaplatíš? SkyShowtime spouští nový prémiový plán předplatného. Kolik za něj zaplatíš? 8. října 2024 v 12:44

„Svěží, vtipné a skvěle obsazené. Občas nějaké to klišé, ale jinak hodně povedená komediální zábava,“ píše další.

„Jak se patří, tak po americku maličko kýčovitě vystajlované, ale jinak moc příjemný milý seriál. Vtipný a oku lahodný, sem tam i k zamyšlení, jak jsou ty vztahy (hledané či náhodné) vlastně těžké.“ Dáš seriálu šanci i ty?

Domů
Sdílet
Diskuse