Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 8. října 2024 v 12:44
Čas čtení 0:58
Ella Petrová

SkyShowtime spouští nový prémiový plán předplatného. Kolik za něj zaplatíš?

SkyShowtime spouští nový prémiový plán předplatného. Kolik za něj zaplatíš?
Zdroj: Unsplash/Glenn Carstens-Peters/volně k užití
FILMY A SERIÁLY FILM SKYSHOWTIME STREAMOVACÍ SLUŽBY
Uložit Uložené

Známá streamovací služba SkyShowtime přichází s novým předplatným.

SkyShowtime od této chvíle nabízí tři varianty – Standard s reklamami, Standard a Prémiový. Poslední zmíněný má být bez reklam, s obsahem v rozlišení 4K UHD a nabídne více souběžných streamů a stahování. SkyShowtime se tak stane první streamovací službou, která zákazníkům na více než 20 trzích nabídne tři typy plánů.

Doporučeno
Příběh temnější než scénář k Jokerovi. Joaquin Phoenix se narodil do sex kultu a jeho bratr mu zemřel před očima Příběh temnější než scénář k Jokerovi. Joaquin Phoenix se narodil do sex kultu a jeho bratr mu zemřel před očima 8. října 2024 v 11:00

Prémiový plán bude k dispozici od 29. října, a to v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Černé Hoře, Česku, Dánsku, Finsku, Chorvatsku, Kosovu, Maďarsku, Nizozemsku, Norsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Severní Makedonii, na Slovensku, ve Slovinsku, Srbsku, Španělsku a Švédsku, tedy na všech více než 20 trzích.
 
Prémiový plán neobsahuje reklamy a nabízí všechny hollywoodské filmové hity služby SkyShowtime, nové a exkluzivní seriály a také původní tituly z místní produkce. Kompletní Prémiový plán s vylepšenou službou je ještě o krok dál a přináší předplatitelům vylepšený zážitek ze sledování, slibuje platforma.
 
Díky možnosti streamování až na pěti zařízeních současně může nyní celá rodina sledovat své oblíbené pořady a filmy bez přerušení. Předplatitelé Prémiového plánu si mohou vybrat až 100 titulů ke sledování offline (na jeden předplatitelský účet lze v daném období stáhnout pouze 30 celovečerních filmů), což jim zaručuje přístup ke kvalitní zábavě i na cestách.

Doporučeno
O čem bude další řada Prstenů moci a jak seriál skončí? Shrnujeme, co finále 2. série odhalilo o Sauronovi a Gandalfovi O čem bude další řada Prstenů moci a jak seriál skončí? Shrnujeme, co finále 2. série odhalilo o Sauronovi a Gandalfovi 7. října 2024 v 17:00

S Prémiovým plánem SkyShowtime se diváci ponoří do sledování ve vysoké kvalitě díky rostoucí nabídce populárních SkyShowtime titulů, které jsou poprvé k dispozici v rozlišení 4K UHD.
 
Prémiový plán SkyShowtime je nabízen za 299 Kč, cena plánu Standard je 219 Kč a cena plánu Standard s reklamami je 159 Kč.
 

Domů
Sdílet
Diskuse