Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 7. října 2024 v 14:02
Čas čtení 0:53
Magdalena Trajerová

Princ Harry a Meghan mají před rozvodem, shodují se odborníci

Princ Harry a Meghan mají před rozvodem, shodují se odborníci
Zdroj: Eric Charbonneau/Archewell Foundation via Getty Images
OSOBNOSTI KRÁLOVSKÁ RODINA VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Vztah prince Harryho a Meghan Markle se zřejmě chýlí ke konci. Podle blízkého zdroje z princova okolí je pár na cestě k rozvodu a následně náročné debatě o opatrovnictví.

Pár údajně zažívá rostoucí napětí, k čemuž přispívají i obavy o jejich budoucnost a veřejný obraz. Královský expert Tom Quinn prozradil, že Meghan se stále více strachuje, že její život nebude probíhat podle plánu, což vede k rostoucí roztržce s princem Harrym. „Je zřejmé, že není šťastný,“ uvedl anonymní zdroj blízký princi pro Geo.

„Sliby jeho manželky se rychle míjejí a jejich popularita je na historickém minimu, a to jak ve Velké Británii, tak i ve Spojených státech,“ prozradil anonymní zdroj. Rozepře navíc vznikají i proto, že se Harrymu stýská po Velké Británii, tam se ale Meghan odmítá vrátit.

Doporučeno
Král Karel III. pozastaví svou léčbu rakoviny. Vydává se na důležitou cestu do Austrálie Král Karel III. pozastaví svou léčbu rakoviny. Vydává se na důležitou cestu do Austrálie 7. října 2024 v 10:25

Už několikrát se na veřejnosti objevila informace, že by Harry rád do Velké Británie odvezl i své děti. Meghan je ale proti. „Chce trávit více času ve Spojeném království, ale řekl, že nemůže přivézt Meghan zpět, protože se necítí v bezpečí bez přítomnosti ozbrojené policie,“ prozradil pro deník The Economic Times Tom Quinn.

Podle moderátorky Nany Akua je Meghan rozhodnutá „stát se mezinárodní superstar,“ do vlasti se ale nevrátí. Podle expertů tak pár čeká pravděpodobně hořký rozchod. Řešit by tak museli i otázku opatrovnictví, vychovávají spolu totiž dvě děti – pětiletého syna Archieho a tříletou dceru Lilibet.

Domů
Sdílet
Diskuse