Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 4. října 2024 v 15:18
Čas čtení 0:47
Vincenc Novák

Mrkni na první záběry z nejdražšího filmu Netflixu. Spojí hvězdu Stranger Things s hvězdou Avengers

Mrkni na první záběry z nejdražšího filmu Netflixu. Spojí hvězdu Stranger Things s hvězdou Avengers
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY
Uložit Uložené

Již brzy na Netflix zamíří očekávaný sci-fi film The Electric State, který je známý jako dosud nejdražší film v historii této streamovací platformy.

Rozpočet připravované novinky přesáhl neuvěřitelných 300 milionů dolarů. Autory filmu jsou režiséři Joe a Anthony Russo, kteří stojí například za snímky Avengers: Infinity War nebo Avengers: Endgame

Doporučeno
Herec z Monsters navštívil vraha Erika Menendeze ve vězení. „Bylo to hodně emotivní,“ přiznal Herec z Monsters navštívil vraha Erika Menendeze ve vězení. „Bylo to hodně emotivní,“ přiznal 29. září 2024 v 7:10

Děj filmu, který vychází ze stejnojmenné komiksové předlohy, se odehrává v retro-futuristickém prostředí 90. let. Ústřední postavou je osiřelá dospívající dívka Michelle (Milly Bobby Brown), která se snaží přežít ve společnosti, kde kdysi mírumilovní roboti připomínající kreslené postavičky a maskoty, žijí v exilu po neúspěšném povstání. Michelle se vydává na cestu jihozápadem Spojených států s cílem najít svého ztraceného bratra. 

„Když se vydají do Exclusion Zone, uzavřené části pouště, kde nyní roboti žijí sami, pašerák Keats (Chris Pratt) a Michelle objeví podivnou, barevnou skupinu nových animatronických spojenců — a začínají odhalovat, že síly, stojící za Christopherovým zmizením, jsou mnohem zlověstnější, než čekali,“ láká Netflix fanoušky na film, který by se měl na platformě objevit na začátku příštího roku. 

Domů
Sdílet
Diskuse