Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
včera 29. září 2024 v 7:10
Čas čtení 1:01
Anna Vondráková

Herec z Monsters navštívil vraha Erika Menendeze ve vězení. „Bylo to hodně emotivní,“ přiznal

Herec z Monsters navštívil vraha Erika Menendeze ve vězení. „Bylo to hodně emotivní,“ přiznal
Zdroj: Netflix, Miles Crist/propagační materiál
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Cooper Koch si prý čas strávený s odsouzenými bratry, kteří zabili své rodiče, užil.

Ačkoliv odsouzený vrah Erik Menendez v nedávném prohlášení uvedl, že se seriálem a tím, jak ho a jeho bratra vyobrazil, nesouhlasí, s hercem se bez problémů sešel. Nečekanou schůzku zprostředkovala hvězda reality show a televizní osobnost Kim Kardashian.  

Doporučeno
Vrah Erik Menendez kritizuje hit Monsters od Netflixu. Podívej se, co vzkázal tvůrci seriálu Vrah Erik Menendez kritizuje hit Monsters od Netflixu. Podívej se, co vzkázal tvůrci seriálu 22. září 2024 v 10:00

Pro server The Hollywood Reporter herec uvedl, že ihned poté, co přijel do nápravného zařízení Richarda J. Donovana, si on i muž, kterého ztvárňuje, vzájemně padli do oka. S Erikem Menendezem prý mohli strávit nějaký čas o samotě a ten mu za jeho práci poděkoval – ačkoliv v té době seriál ještě neviděl.

„Vešli jsme do tělocvičny a první, koho jsem uviděl, byl Erik. Podívali jsme se na sebe, on se usmál, já se taky usmál a objali jsme se. A bylo to opravdu, opravdu silné a emotivní. Byl to úžasný zážitek,“ řekl Koch. Setkal se i s Erikovým bratrem Lylem. „Oba byli opravdu laskaví,“ dodal. 

Doporučeno
Dětství plné nepředstavitelné bolesti. Tohle je skutečný příběh bratrů Menendezových Dětství plné nepředstavitelné bolesti. Tohle je skutečný příběh bratrů Menendezových 20. září 2024 v 8:30

Výlet byl pro Kocha překvapením na poslední chvíli, Kim Kardashian mu prý z ničeho nic zavolala jen pár dní poté, co měl seriál na Netflixu premiéru. Kardashian je obhájkyní vězněných osob už od roku 2018. V té době se na serveru Mic.com stalo virálním video tehdejší vězeňkyně Alice Johnson a inspirovalo televizní hvězdu k tomu, aby se zasadila o osvobození ženy z doživotního trestu, který jí byl udělen za obchodování s drogami. Nakonec ji pomohla osvobodit. 

Kim Kardashian pozvala Kocha spolu s ní a dalšími lidmi na plánovanou cestu do nápravného zařízení R. J. Donovana, aby se setkali s bratry Menendezovými, kteří momentálně pracují na zhruba 300 metrů dlouhé nástěnné malbě v jedné části věznice.

Domů
Sdílet
Diskuse