Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 8. října 2024 v 10:20
Čas čtení 0:42
Ella Petrová

Kanye West a Bianca Censori se údajně rozvádějí

Kanye West a Bianca Censori se údajně rozvádějí
Zdroj: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images
OSOBNOSTI CELEBRITY KANYE WEST
Uložit Uložené

Po méně než dvou letech se velmi kontroverznímu páru podle zahraničních médií zřejmě rozdělily cesty.

Podle deníku TMZ se West a Censori údajně rozešli již před několika týdny. Zatímco on pobýval v Tokiu, ona odletěla do Austrálie za rodinou. Ani jeden z nich oficiálně zatím nic nepotvrdil.

Doporučeno
White parties, zneužitý devítiletý chlapec a doživotí: pět otázek a odpovědí kolem rappera Diddyho White parties, zneužitý devítiletý chlapec a doživotí: pět otázek a odpovědí kolem rappera Diddyho 5. října 2024 v 7:00

Tento pár budil kontroverze takřka na každém kroku. Už jen to, že v prosinci 2022 uzavřeli sňatek, mnohé překvapilo. Do té doby totiž Kanye veřejně bojoval o přízeň bývalé ženy Kim Kardashian a o tom, že tvoří pár s Biancou, nikdo netušil.
 
Pár na sebe poté začal upoutávat pozornost tím, že se Bianca na veřejnosti objevovala prakticky nahá. Mnohdy u sebe nosila například polštář, aby zakryla své choulostivé partie. Nad jejím způsobem „oblékání“ se mnozí podivovali.
 

Bianca Censori a Kanye West.
Bianca Censori a Kanye West. Zdroj: Getty Images/Bianca Censori


Za dobu jejich vztahu se několikrát objevovaly zprávy o tom, že se o Biancu bojí její nejbližší, jelikož si myslí, že na ní má rapper negativní vliv. Momentálně se jim asi muselo ulevit, protože podle zdrojů West svému blízkému okruhu oznámil, že s Biancou je konec a že má v plánu přestěhovat se do Tokia.
 
Důvody rozchodu nejsou zatím známy. Dříve neoddělitelná dvojice se společně nikde neobjevila od 20. září.

Domů
Sdílet
Diskuse