Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. července 2021 6:33
Čas čtení 1:09
Ondřej Jarůšek

Conor McGregor znovu prohrál. Po šíleném prvním kole zápas skončil kvůli děsivému zranění

Conor McGregor znovu prohrál. Po šíleném prvním kole zápas skončil kvůli děsivému zranění
Zdroj: Getty Images/Jeff Bottari
SPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložit Uložené

Nabitý turnaj UFC 264 je za námi.

Pozornost fanoušků smíšených bojových umění po celém světě se v noci ze soboty na neděli upnula na turnaj UFC 264, kterému vévodila bitva McGregor vs. Poirier 3. Z předešlých dvou zápasů si každý z bijců odnesl jednu výhru, proto bylo završení trilogie mezi kontroverzním Irem a jeho americkým soupeřem vysoce očekávanou událostí. Té předcházely i týdny a měsíce trashtalku na sociálních sítích.

Navzdory slovům Conora, který sliboval, že se vrátí do vítězného sedla, se však i tentokrát z výhry raduje Dustin Poirier, který potvrdil pozici světové jedničky. První kolo přineslo hned několik ostrých výměn a Conor svého soupeře od prvních sekund ohrožoval nebezpečnými kopy. Poirier však posléze převzal otěže zápasu a po přenesení boje na zem zasypával Ira tvrdými údery, které se McGregor pokoušel oplácet up-kicky.

Doporučeno
Krvavé rvačky bez rukavic sledují miliony lidí, brutální show se stává novým světovým fenoménem Krvavé rvačky bez rukavic sledují miliony lidí, brutální show se stává novým světovým fenoménem 6. července 2021 8:00

Když ale boj v závěru kola přešel zpět do postoje, Conor na nohách nevydržel a šel znovu na podlahu oktagonu. Během boje si totiž ošklivě poranil kotník, kvůli čemuž byl zápas po prvním kole ukončen. Z některých kamerových záběrů vypadalo poranění skutečně děsivě. Poražený Ir musel klec nakonec opustit na nosítkách.

conor mcgregor poirier
Zdroj: Getty Images/Stacy Revere

Kdo si ale myslel, že třetím zápasem mezi oběma borci skončí zlá krev, ten se mýlil. Dustin Poirier v pozápasovém rozhovoru odsoudil Conora za jeho ostré výroky, které boji přecházely, zároveň však dodal, že se raduje z výhry a svému soupeři přeje šťastný návrat za rodinou. Oproti tomu McGregor na zemi do mikrofonu křičel, že tímto to neskončí a vítěze zápasu počastoval i vulgarismy.

Doporučeno
Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché 3. dubna 2021 18:30

Zda dojde i na čtvrtý zápas mezi McGregorem a Poirierem, zatím není jasné. Američan by měl příště stanout proti novému šampionovi lehké váhy Charlesi Oliveirovi a utkat se tak o titul divize, které dříve kraloval Khabib Nurmagomedov. Ten mimochodem Poirierovi pogratuloval k dnešní výhře a na psal, že dobro vždy vítězí nad zlem.

Doporučeno
VIDEO: Conor McGregor si zlomil kotník, klec opouštěl na nosítkách VIDEO: Conor McGregor si zlomil kotník, klec opouštěl na nosítkách 11. července 2021 7:29
conor mcgregor poirier
Zdroj: Stacy Revere/Getty Images
Domů
Sdílet
Diskuse