Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. července 2021 15:31
Čas čtení 4:30
Adam Novosad

Vášnivý sex už v první půlhodině. Too Hot to Handle po brazilsku je jako swingers party hnaná frustrací

Vášnivý sex už v první půlhodině. Too Hot to Handle po brazilsku je jako swingers party hnaná frustrací
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix znovu vsadil na ověřený koncept Too Hot to Handle, ale tentokrát ho uvařil na temperamentní brazilský způsob.

Celý měsíc bez sexu nebo líbání, zato v „zajetí“ luxusní vily a dokonalých mužských a ženských těl. Koncept reality show Too Hot to Handle už po posledním roce pandemie zřejmě nemusíme nikomu vysvětlovat, protože během lockdownu svou první sérií odpálil čísla sledovanosti na měsíc, a tak se nikdo nedivil vysokému zájmu i o druhou sérii. A teď ti mohou začít téct sliny z verze v Brazílii.

Doporučeno
Sex je stál 20 000 dolarů. K nezadaným na exotickém ostrově, kde je zakázaný sex, přibyly další krásky Sex je stál 20 000 dolarů. K nezadaným na exotickém ostrově, kde je zakázaný sex, přibyly další krásky 1. července 2021 10:30

Pokud jsi ovšem dosud pravidla nezachytil, tak se k nim narychlo vraťme. Na čtyři týdny se luxusní ostrov promění v hnízdečko lásky, kde ale deset přitažlivých a roztoužených soutěžících nemůže masturbovat, líbat se, eroticky se dotýkat ani mít sex.

Co jim v tom brání? Virtuální asistentka Lana, která vše ve vile sleduje 24 hodin denně, a potenciální výhra 100 tisíc dolarů, kterou si mohou odnést domů v případě, že se během měsíce na ostrově budou snažit navazovat namísto povrchních sexuálních vztahů hlubší spojení a budovat si partnerský život s osobou, se kterou si vzájemně padnou do oka. Jenže to není tak snadné.

V tomto článku si přečteš:
  • Kde se brazilské Too Hot to Handle natáčelo
  • Kdo jsou soutěžící v brazilské verzi reality show
  • Zda je beztrestný sex během prvních 24 hodin na ostrově dobrý nápad
  • Jak dramaticky změní nevybouřená sexuální energie mezilidské vztahy
  • Zda se můžeš těšit na smysluplné budování hlubších vztahů
  • Proč je brazilská verze totální chaos plný mužských slz
Too hot to handle
Zdroj: Netflix

Divočina na brazilský způsob

Netflix si uvědomil, že čím více verzí Too Hot to Handle na své platformě vychrlí, tím spokojenější bude divácká základna. A buďme upřímní, tato show je televizní tvorbou, kterou mohou navenek mnozí fajnšmekři opovrhovat, ale když si zapnou první epizodu, zadívají se na obnažená těla a najednou se k nahotě přidá kvalitní drama a konflikty, zapomenou na to, že se chtěli podívat na oscarový thriller .

Tentokrát Netflix trefil do černého, když českým divákům zpřístupnil Too Hot to Handle na brazilský způsob. Už samotný fakt, že v tomto případě poslali producenti na exotický ostrov bez sexu deset nadržených žen a mužů z Brazílie, sliboval lákavý zážitek, ale samotná show obsahuje oproti původní verzi řadu změn.

Hned největší změna přichází na úvod. Pokud jsi dosud viděl všechny série původní show, tak je ti jasné, že úvodní seznamování bývá pikantní, jenže soutěžící se téměř okamžitě dozvědí, že sexuální radovánky mají zakázané, a proto se v ideálním případě začnou od prvních minut soustředit na navazování hlubších spojení.

Too hot to handle
Zdroj: Netflix

Sex je zakázán až po 24 hodinách

V Brazílii si však producenti řekli, že co by to bylo za seznamovací show, kdyby soutěžícím neumožnili prvních 24 hodin divoké sexuální radovánky bez jakýchkoli pravidel. Čteš správně, předtím, než se deset soutěžích dozvědělo o zakázaném sexu, mohli si v prvních hodinách pobytu na ostrově vyhlédnout své favority a zkusit se s nimi sblížit.

A o sbližování rozhodně nebyla nouze. Mezi muži se na ostrově objeví Leandro David, Ronaldo Moura, Davi Knelp, Matheus Samaio a Igor Paes, přičemž postupně k nim v dosud zveřejněných epizodách přibude ještě Caio Giovani. Všem mužům je pod 30 let, přičemž nejmladší Davi nedávno oslavil 21. narozeniny a nejstarší Caio má právě těsně před kulatým milníkem.

V ženském týmu se objeví Kethellen Avelina, Gabriela Martins, Thuany Raquel, Rita Tiecher a Brenda Paixao, ke kterým postupně, stejně jako u mužů, přibude Marina Streit. Nejmladší ženou je Kethellen ve věku 22 let a nejstarší pak 27letá Gabriela.

Netflix
Zdroj: Netflix

Zahrávání si s ohněm za 95 tisíc dolarů

I když všichni soutěžící pocházejí z Brazílie, kde se mimochodem show nejmenuje Too Hot to Handle, ale Brincando Com Fogo, což v překladu znamená „Zahrávání si s ohněm“, tak seriál Netflix nemohl kvůli pandemii natočit v Brazílii. Namísto toho se natáčení přesunulo do Mexika, kde ani v době nejvážnější pandemické situace v Brazílii nebrala opatření proti koronaviru příliš vážně, což producentům naplno vyhovovalo.

Namísto rovných 100 tisíc dolarů jako v případě anglické verze reality show se museli brazilští soutěžící spokojit s kulatou výhrou 500 tisíc brazilských realů, což je v přepočtu přibližně 95 tisíc dolarů. I z mírně nižší výhry ale soutěžícím spadly čelisti, protože takový obnos má v Brazílii při tamním životním standardu větší hodnotu než ve Spojených státech amerických.

Netflix
Zdroj: Netflix

Byl povolený sex dobrý nápad?

Změna, díky které spolu mohli soutěžící okamžitě po příchodu 24 hodin beztrestně sexuálně dovádět, sice jakoby šla proti celému konceptu soutěže, neboť cílem je navázat seriózní vztah a ne se první noc vyspat s kýmkoliv, kdo se člověku dostane pod ruku, ale přesně to se nakonec stalo. Už úvodní vítání mužského a ženského pokolení ti dá jasně najevo, kterým směrem se bude show ubírat.

Ano, v anglické verzi Too Hot to Handle se pravidla začala postupem času porušovat a netrpěliví diváci se ve více případech dočkali i samotného sexu, jenže v brazilské verzi se vše zhroutilo jako domeček z karet prakticky okamžitě. Na pláži si skupina deseti atraktivních lidí postupně zavazuje oči, aby jim ostatní mohli udělat cokoli od líbání až po kousání.

A tak se v prvních 15 minutách setkáš s vášnivými francouzskými polibky i trojitým líbáním dvou žen a jednoho muže. Když si pak počkáš do konce první půlhodiny první epizody, staneš se svědkem okamžitého vzplanutí a spontánního sexu. Vazby mezi soutěžícími se očividně vytvářejí bleskurychle, pokud jim producenti sexuální aktivity nezakazují.

Netflix
Zdroj: Netflix

Tak výrazná sexuální frustrace jako nikdy

Tento pozměněný koncept je koneckonců možná lepší než původní nápad, protože pokud nadrženým mladým lidem umožníš utrhnout se z řetězu na úvodních 24 hodin, bude následná sexuální abstinence o to více frustrující a konflikty mezi soutěžícími se objeví jednodušeji. A přesně toho chtějí producenti docílit, aby soutěžící nebyli jen v sexuálním pokušení, ale i pod psychologickým a emocionálním tlakem každou možnou minutu.

Brazilská verze Too Hot to Handle rozhodně v prvních čtyřech částech loajálního diváka prvních dvou sérií anglické verze nezklame. Účastníci z Brazílie jsou od začátku mnohem otevřenější a hned se pouštějí do vzájemného poznávání, jako kdyby právě přišli na swingers party s cílem vystřídat co největší množství partnerů v co nejkratším čase. 

Jak to už občas bývá, muži se snaží okouzlit ženy, které si pak chtějí majetnicky přivlastňovat, zatímco tyto brazilské ženy nemají potřebu ani chuť být kontrolovány. V praxi to znamená, že první čtyři epizody obsahují minimálně stejné množství uroněných slz z očí mužů i žen, protože o zlomené srdce, zhrzené milence a zmatené obličeje rozhodně není nouze.

Na vztahy nečekej, jde o slzy a nespoutaný chaos

Brazilská verze je divočejší, temperamentnější a kdyby člověku občas nepřekážel nepříliš zdařilý anglický dabing, neboť reality show se z pochopitelných důvodů nahrávala v portugalštině, tak by zatím rozhodně dominovala všem dosavadním verzím.

Pokud však Too Hot to Handle nesleduješ, protože chceš vidět desítku průměrně inteligentních atraktivních mužů a žen v hádce o sexu, ale opravdu ti záleží na tom, zda si vytvoří hlubší spojení, tak tě zřejmě zklameme.

V brazilské verzi se sice hrstka vztahů vytvoří, ale hrstka i zanikne, vzniknou milenecké trojúhelníky, objeví se podvádění a co je na této jihoamerické edici nejkrásnější, před tebou se v každé epizodě jednoduše rozprostírá téměř 50 minut nefalšovaného chaosu poháněného nevybouřenou sexuální energií. A Netflix tak znovu trefil hřebíček na hlavičku.

Domů
Sdílet
Diskuse