Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2021 19:02
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

Kteří čeští olympionici míří k medailím a proč sportovkyně odmítla titul „nejvíce sexy atletky světa“? (Freshnews)

Kteří čeští olympionici míří k medailím a proč sportovkyně odmítla titul „nejvíce sexy atletky světa“? (Freshnews)
Zdroj: Julian Finney/Getty Images
REFRESHER
Uložit Uložené

Pusť si naše nové Freshnews.

Píše se další středa, což už tradičně znamená, že na našem youtubovém kanále vychází nový díl našich pravidelných Freshnews. V nich každý týden přinášíme shrnutí zajímavých informací z posledních dní, pojď se tedy s námi a naší moderátorkou Anetou podívat, co všechno se událo tentokrát. 

Doporučeno
Představujeme česká olympijská želízka v ohni. Úspěch se čeká od Krpálka nebo Ondry, nadějně se jeví i ženský tenis Představujeme česká olympijská želízka v ohni. Úspěch se čeká od Krpálka nebo Ondry, nadějně se jeví i ženský tenis 27. července 2021 12:43

Při příležitosti právě probíhající letní olympiády v Tokiu jsme připravili článek o českých sportovcích, kteří mají velké šance na zisk cenných medailí. Jedním z nich je například judista Lukáš Krpálek, díky kterému získalo Česko jedinou zlatou medaili na olympijských hrách v Brazílii. K obhajobě svého titulu se postaví v pátek 30. července od 4 hodin ráno.

Dále ti ale povíme také o zahraniční sportovkyni, která odmítla titul „nejvíce sexy atletky světa“, čímž vyvolala vlnu diskusí. Proč tak učinila? I to se dozvíš ve videu.

To ale není vše. V nových Freshnews ti představíme také tip na seriál, podělíme se o zajímavé historky kurýrů a nabídneme ti pohled do backstage nedávného turnaje Oktagon 26. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse