Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2021 17:30
Čas čtení 0:42
Vojtěch Vanda

Zastříleli jsme si, zaplavali, jezdili na koloběžce i lezli po skalách. Toto je REFRESHER léto 2021

Zastříleli jsme si, zaplavali, jezdili na koloběžce i lezli po skalách. Toto je REFRESHER léto 2021
Zdroj: REFRESHER
REFRESHER
Uložit Uložené

Kateř, Péťa, Vítek, Nikita a kameraman Honza se vydali procestovat České Švýcarsko. Ještě předtím se ale v Praze pokusili o minimálně stejnou trefu do černého, jakou byl i tento výlet.

Nemít, co dělat? To prostě neznáme! A když se přeci jen najde chvilka na aktivní odpočinek, s tím si dokážeme také poradit. Což ostatně znáš sám, pokud bedlivě sleduješ naše dobrodružství v rámci REFRESHER léta. Letos se divočení po Českém Švýcarsku zúčastnily moderátorky Kateř a Péťa, vždy dobře naladěný produkční Vítek, naše country managerka Nikita a kameraman Honza.

Než se ale dostali do jednoho z nejkrásnějších národních parků v republice, šli si pořádně zastřílet do Moderní střelnice v Praze. Odtud vedly kroky našeho týmu směr Děčín, kde si v zataženém počasí zaskotačil v tamním Aquaparku, s ledově namraženým Scharfem od Jägermeistru překvapil místní sekáč a poté složil hlavu v Hotelu Výpřež.

Doporučeno
REFRESHER léto: Zažili jsme nejlepší party v Česku? REFRESHER léto: Zažili jsme nejlepší party v Česku? 4. srpna 2020 13:36

Pak už jsme si nenechali ujít žádné přírodní krásy. Nejprve to šlo poměrně ztěžka, když jsme se snažili dopravit na koloběžkách na Stolovou horu, odkud jsme si však následně užili Downhill a lezení na Ferratu, a poté vymazlený odpočinek v rámci ubytování U Fořta. Zbytek ale prozrazovat nebudeme, tak se koukni sám a třeba nám do komentářů řekni, na kterou z těchto destinací se chystáš letos ty!

Domů
Sdílet
Diskuse