Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2021 7:15
Čas čtení 0:41
Viktor Kniš

Britney Spears vysvětlila, proč přidává nahé fotografie na Instagram

Britney Spears vysvětlila, proč přidává nahé fotografie na Instagram
Zdroj: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
NEWS BRITNEY SPEARS
Uložit Uložené

Zpěvačka, která dlouho bojovala za svá práva, se otevřela na sociální síti. Vysvětlila, že není těhotná, jen má ráda jídlo a své tělo.

„Ne, přátelé, nepodstoupila jsem plastiku, ani nejsem těhotná. Prsa na této fotce mám taková, protože miluji jídlo,“ napsala slavná zpěvačka Britney Spears k jedné z posledních fotek. Po sérii snímků, na kterých se před miliony sledovatelů ukazuje bez podprsenky, konečně vysvětlila, proč se rozhodla prezentovat se tímto způsobem.

Napsala, že se nechystá do striptýzových klubů a ani se takto nebude na Instagram fotit věčně. „Do tohoto světa jsem se narodila nahá a upřímně cítím, že mám na svých bedrech váhu celého světa, když samu sebe tímto způsobem nevyjádřím,“ napsala s tím, že samu sebe vnímá jako krásnou a citlivou ženu, která se na sebe chce dívat v nejčistší možné podobě.

Domů
Sdílet
Diskuse