Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2021 15:22
Čas čtení 1:03
Radim Šlechta

Alza začne doručovat objednávky do kufru auta. Musíš mít ale novou Škodu

Alza začne doručovat objednávky do kufru auta. Musíš mít ale novou Škodu
Zdroj: Škoda Auto/propagační materiál
TECH
Uložit Uložené

Nová služba Škoda Connect si klade za cíl ušetřit majitelům nových vozidel co nejvíce času.

Balíček ti přijde z e-shopu přímo do kufru auta. Škoda přichází s novou technologií, která umožní kurýrům otevřít si kufr vozidla a dát do něho objednávku. Škoda Connect bude fungovat u nových vozidel v rámci objednávek z Alzy, Zásilkovny a DoDo. Automobilka o tom informovala na svých stránkách. 

„Díky řešení Přístup do vozu zajistí vůz Škoda svému majiteli kvalitní službu i ve chvíli, kdy je pouze zaparkovaný a za normálních okolností by svému majiteli neposkytl žádnou přidanou užitkovou hodnotu. Touto službou rozšiřujeme naši řadu řešení v oblasti mobility a zákazníkům nabízíme časovou úsporu, pohodlí a v mnoha ohledech jim usnadníme každodenní život. Umožníme jim například využít dodání zásilek ve chvíli, kdy pracují, čímž odpadá čas, který by jinak strávili čekáním na kurýra,“ řekl člen představenstva Škoda Auto Martin Jahn.

Domů
Sdílet
Diskuse