Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2021 12:30
Čas čtení 3:40
Dominik Vetrák

Čo má Shang-Chi spoločné s Iron Manom, ako sa do filmu dostal veľký Hulkov záporák a čo znamenali potitulkové scény s Avengermi?

Čo má Shang-Chi spoločné s Iron Manom, ako sa do filmu dostal veľký Hulkov záporák a čo znamenali potitulkové scény s Avengermi?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Shang-Chi sa vracia ku koreňom marveláckych filmov, po ktorých konci sme si mali vždy čo povedať.

Po skončení Shang-Chiho sme mali možnosť vidieť dve potitulkové scény, bez ktorých si už marvelácke filmy ani nevieme predstaviť.

Fungujú podobne ako ukážky ďalších dielov na konci seriálových epizód, akurát sú oveľa funkčnejšie, zábavnejšie a obsahovo výživnejšie. A čo si budeme klamať, Marvel Cinematic Universe je v podstate jeden veľký seriál. 

Upozorňujeme, že nasledujúce odseky obsahujú veľké spoilery 

Poďme teda rovno k veci. V prvej potitulkovej scéne sme sledovali, ako sa Shang a Katy stretávajú so svojimi kamarátmi a rozprávajú im o svojom dobrodružstve. Z ničoho nič do reštaurácie cez portál vstúpil Wong a zavolal Shang-Chiho a Katy do Kamar Taj alebo Sanctum Sanctorum (zrejme do toho druhého).

Doctor Strange sa neukáže, no na scéne sú cez hologramy prítomní Bruce Banner (Mark Ruffallo) a Captain Marvel (Brie Larson). Všetci piati sa spoločne rozprávajú o Ten Rings (desiatich prsteňoch, ktoré už patria Shang-Chimu). Podľa Wonga sú nesmierne silné a starobylé. Bruce Banner odhaduje, že sú staršie oveľa viac ako tisíc rokov, počas ktorých ich vlastnil Shang-Chiho otec.

Nakoniec sa dozvedáme aj to, že prstene vysielajú akýsi signál. Nikto však nevie, čo sa v ňom skrýva, kam smeruje ani komu je určený. Môže to odkazovať na nespočetné množstvo komiksových udalostí, záporákov a civilizácií, no Marvel Studios si komiksové príbehy zvykne upravovať tak, aby to vyhovovalo ich cieľom s rozprávaním príbehov a napredovaniu ich univerza.

Vyzkoušej předplatné REFRESHER+
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 102807 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Prečo sa zmenil výzor Hulka a čo to má spoločné s chystaným seriálom She-Hulk.
  • Aký je rozsah Hulkových zranení.
  • Akú rolu bude mať v budúcich filmoch a seriáloch Abomination.
  • O čom bola druhá potitulková scéna.
Domů
Sdílet
Diskuse