Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. září 2021 16:56
Čas čtení 0:37
Ema Stanovská

Drake slaví nový rekord. Album Certified Lover Boy má na Spotify nejvíce přehrání za jeden den v historii streamingové služby

Drake slaví nový rekord. Album Certified Lover Boy má na Spotify nejvíce přehrání za jeden den v historii streamingové služby
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang
NEWS DRAKE
Uložit Uložené

Deska Certified Lover Boy překonala i Kanyeho album Donda.

Dlouho očekávané šesté studiové album rapera Drakea, které vyšlo včera, dnes na Spotify překonalo rekord v počtu poslechů za jeden den. Tímto novým celosvětovým rekordem porazil sám sebe, konkrétně své předchozí album Scorpion. To si v roce 2018 za jeden den vyslechlo 132 milionů lidí. Informoval o tom portál Billboard. Nezmiňuje však, kolik přesně přehrání album Certified Lover Boy má.

Druhé místo si na streamovací službě Spotify drží Kanye West s desátým studiovým albem Donda. To si za 24 hodin vyslechlo na Spotify 100 milionů lidí. Drake zabodoval i na platformě Apple Music – album Certified Lover Boy ho za 12 hodin vyneslo na vrchol žebříčku nejposlouchanějších umělců.

Beatles i Nicki Minaj

Na novém projektu, který obsahuje 21 skladeb, hostují umělci Jay-Z, Nicki Minaj, Travis Scott, Kid Cudi, Lil Baby, Young Thug, Future a mnozí další. Mezi spoluautory jeho prvního tracku Champagne Poetry zařadil i bývalé členy skupiny The Beatles, Johna Lennona a Paula McCartneyho, kteří ho inspirovali písní Michelle.

Domů
Sdílet
Diskuse