Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2021 8:21
Čas čtení 0:51
Ondřej Jarůšek

Orální sex: Jak ho (ne)dělat a co ti hrozí, když se nepoužije kondom?

Orální sex: Jak ho (ne)dělat a co ti hrozí, když se nepoužije kondom?
Zdroj: Unsplash/Deon Black/volně k užití
PODCASTY
Uložit Uložené

Tématem nového dílu podcastu LOVE IS ON THE AIR se stal orální sex. Dozvíš se v něm třeba i to, čemu se při této praktice rozhodně vyhnout.

 

Odebírej nás na Spotify

Vítej u nového dílu našeho vztahového podcastu LOVE IS ON THE AIR. Naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach se nedávno po krátké pauze vrátila zpátky do akce a ty se tak každý týden může těšit rovnou na dvě epizody. Ta úterní uvede nové téma a bonusový díl ve čtvrtek dá prostor fanouškům a jejich příběhům. 

Dnešní téma je poměrně jednoduché – orální sex. I když jak se dozvíš, možná až tak docela jednoduché není a sám možná budeš překvapen, co všechno jsi o této intimní praktice dosud nevěděl.

Doporučeno
Sex a pohlavní choroby: Poslechni si šílené příběhy, ze kterých někdy zůstává rozum stát Sex a pohlavní choroby: Poslechni si šílené příběhy, ze kterých někdy zůstává rozum stát 19. března 2021 8:50

Co při orálním sexu dělat? Čemu se naopak při ústním uspokojování partnera či partnerky za každou cenu vyhnout? A co ti může hrozit při nechráněném orálním sexu? I to a mnohem více v dnešní epizodě probereme.

Chybět nebude ani jedna zajímavá statistika. Jak totiž Vítek zjistil, v Česku orální sex provozuje 75 až 80 procent dospělých lidí.

Tobě v tuto chvíli zbývá jediné – naladit si nový díl a v případě, že by ses s námi a ostatními posluchači rád podělil o vlastní příběh, poznatek nebo vtipný zážitek na dané téma, neváhej a piš nám do zpráv na Instagramu. Třeba se právě i tvůj příběh dostane do bonusového dílu. Budeme se těšit. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse