Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. října 2021 7:51
Čas čtení 0:51
Martin Mičuda

Nová Honda Civic Type R začíná vystrkovat růžky. Automobilka má opět v plánu stanovit rekord na slavném okruhu

Nová Honda Civic Type R začíná vystrkovat růžky. Automobilka má opět v plánu stanovit rekord na slavném okruhu
Zdroj: Honda
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY
Uložit Uložené

Jedno z nejslavnějších sportovních aut z Japonska se chystá na mezigenerační výměnu.

Honda poodhalila zcela novou generaci modelu Civic Type R. Ostrý derivát z nedávno představeného už 11. pokračování opět nezůstane své pověsti ani po vizuální stránce nic dlužen.

Doporučeno
Maybach slaví 100. výročí limitovanou edicí třídy S a GLS. Ultraluxus doplňuje V12 pod kapotou Maybach slaví 100. výročí limitovanou edicí třídy S a GLS. Ultraluxus doplňuje V12 pod kapotou 1. října 2021 7:34

Zatím můžeme pracovat jen s fotografiemi zamaskovaného exempláře. Vpředu zaujme masivní otvor pro přívod vzduchu, zatímco vzadu už nemůže chybět opravdu obrovský spoiler a tradiční trojice koncovek výfuku (středová však je premiérově větší).

I tentokrát vrcholná varianta Type R vznikne z modelu Civic v karosářském podání hatchback. Již nyní přitom můžeme říci, že nejnovější generace nenabídne až tak vyzývavý vzhled, ale spíše usedlejší design.

Honda, Civic Type R,
Zdroj: Honda
Domů
Sdílet
Diskuse