Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2021 19:04
Čas čtení 0:57
Tereza Šnajdrová

Miloš Zeman je dezorientovaný a obtížně komunikuje, píše Deník N. Hrad prý neříká pravdu

Miloš Zeman je dezorientovaný a obtížně komunikuje, píše Deník N. Hrad prý neříká pravdu
Zdroj: Kancelář prezidenta republiky
NEWS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Ústřední vojenská nemocnice se ke zdravotnímu stavu pana prezidenta odmítá vyjadřovat. „V ÚVN platí, že dobro pacienta je nejvyšší zákon,“ zní z ní.

Prezident Miloš Zeman byl v neděli dopoledne nečekaně hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici, kde stále leží na anesteziologicko-resuscitačním oddělení. Hrad s veřejností ani médii nekomunikuje a nikdo tak neví, co konkrétně prezidentovi je. Do hledání informací se pustil i Deník N, který ve středu napsal, že stav Miloše Zemana je vážnější, než Hrad přiznává, a prezident je prý dezorientovaný a obtížně komunikuje.

Doporučeno
Kdo jmenuje premiéra, když toho nebude prezident Zeman schopen? Zeptali jsme se ústavního právníka Kdo jmenuje premiéra, když toho nebude prezident Zeman schopen? Zeptali jsme se ústavního právníka 12. října 2021 16:15

Deník N informace získal na základě vyjádření od tří velmi dobře informovaných zdrojů z okolí Miloše Zemana. Tiskový mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček uvedl, že Zemanovi hospitalizace nebrání ve výkonu ústavních pravomocí, podle informací Deníku N to ale nemusí být pravda.

Domů
Sdílet
Diskuse