Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2021 18:30
Čas čtení 1:50
Ilona Hobzová

Mluvčí Ovčáček dostal od profesionálů červenou kartu. Asociace PR se od něj distancovala

Mluvčí Ovčáček dostal od profesionálů červenou kartu. Asociace PR se od něj distancovala
Zdroj: Kancelář prezidenta republiky
NEWS JIŘÍ OVČÁČEK
Uložit Uložené

Jiří Ovčáček dle organizace nevykonává práci tiskového mluvčího prezidenta republiky eticky a v souladu s principy oboru PR.

Hradní mluvčí Jiří Ovčáček se stal terčem kritiky Asociace public relations. Profesionálové z PR oboru v pondělí zveřejnili otevřený dopis, ve kterém se distancují od způsobu, jakým Ovčáček vykonává práci tiskového mluvčího. Zároveň vyzývají veřejnost, aby se k nim svým podpisem připojila.

„Jako profesní organizace kultivující trh a obor public relations se musíme zásadně distancovat od způsobu výkonu práce tiskového mluvčího tak, jak tuto roli naplňuje tiskový mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček,“ zní úvod dopisu organizace APRA, která aktuálně sdružuje 17 agentur na českém trhu

Doporučeno
Kdo jmenuje premiéra, když toho nebude prezident Zeman schopen? Zeptali jsme se ústavního právníka Kdo jmenuje premiéra, když toho nebude prezident Zeman schopen? Zeptali jsme se ústavního právníka 12. října 2021 16:15
Domů
Sdílet
Diskuse