Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
25. října 2021 22:20
Čas čtení 0:42
Jakub Paulík

Na této britské ulici lidé souloží dnem i nocí. Obyvatelé jsou pohoršení a mají strach

Na této britské ulici lidé souloží dnem i nocí. Obyvatelé jsou pohoršení a mají strach
Zdroj: Pexels/Oleg Magni/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

Na chodnících jsou prý poházené plné kondomy.

Obyvatelé anglického Leedsu žijící na Pleasant Terrace jsou neustále svědky veřejného sexu. Tomu se na ulici pravidelně oddávají sexuální pracovnice se svými zákazníky. Oblast není podle výpovědí svědků bezpečná pro děti, ale ani pro ženy.

Peter Saxon, který na Pleasant Terrace žije už přes 20 let, tvrdí, že na ulici neustále nachází použité kondomy, informuje LadBible. Před svým domem už přitom několikrát viděl lidi souložící v autě či na ulici opřené o zeď. Lidé prý nemají žádné zábrany a souloží všude.

V minulosti pro prostituci platil takzvaný „řízený přístup“, podle kterého bylo možné tuto činnost vykonávat v určitých hodinách na přidělených ulicích. Jelikož však daný systém dostal v březnu roku 2020 stopku, lidé ze sexbyznysu si pro své působení podle všeho zvolili okolí Pleasant Terrace.

Osmadvacetiletá Maria Osori, která bydlí nedaleko, tvrdí, že si ji jednou dokonce potenciální zákazníci spletli se sexuální pracovnicí. Mužům musela vysvětlit, že se sexem neživí.

Další pán žijící v okolí si stěžoval na to, že se setkal s osobami, které užívaly drogy, kvůli čemuž se nyní obává zejména o bezpečí své ženy.

Domů
Sdílet
Diskuse