Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2021 14:44
Čas čtení 0:36
Adam Novosad

Johnny Depp bude moci nahlédnout do mobilu Amber Heard, rozhodl soud. Chce zjistit, zda fotky s modřinami nezfalšovala

Johnny Depp bude moci nahlédnout do mobilu Amber Heard, rozhodl soud. Chce zjistit, zda fotky s modřinami nezfalšovala
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang/WireImage
NEWS AMBER HEARD JOHNNY DEPP
Uložit Uložené

Herec se snaží dokázat, že exmanželka si fotografie svých zranění sama upravila.

Herec Johnny Depp dostal od soudu povolení nahlédnout do mobilního telefonu své bývalé manželky Amber Heard. Depp opakovaně tvrdí, že fotografie, kterými Heard podporovala svá obvinění z toho, že byla obětí domácího násilí, vytvořila v programu pro úpravu obrázků, uvádí The Independent.

Amber Heard | Amber Heardová | Johnny Depp
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang/WireImage

Heard v minulosti napsala článek pro Washington Post, ve kterém popisuje své zážitky jako oběti domácího násilí, přičemž jméno Johnnyho Deppa v něm přímo nezmínila.

Její exmanžel ji přesto žaluje za pomluvy v samotném článku, ale i zmiňované fotografie, které údajně upravila tak, aby měla na tváři modřiny po násilném útoku. Herečka tvrdila, že jí Depp způsobil monokly, zlomil nos a roztrhl ret.

Na základě rozhodnutí soudu nyní dostane expert z Deppova týmu příležitost podívat se na metadata fotografií se zraněními, která potvrdí nebo vyvrátí autenticitu snímků. Herečka v reakci potvrdila, že plánuje plně spolupracovat s expertem a potvrdit pravost způsobených zranění prostřednictvím poskytnutí přístupu ke všem údajům z fotografií.

Domů
Sdílet
Diskuse