Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2021 19:38
Čas čtení 2:15
Richard Balog

Mají domácí rapeři, modelky či influencerky vytříbený vkus? Nobodylisten, Monika Marešová nebo Nik Tendo jsou důkazem toho, že ano

Mají domácí rapeři, modelky či influencerky vytříbený vkus? Nobodylisten, Monika Marešová nebo Nik Tendo jsou důkazem toho, že ano
Zdroj: Instagram/@pil_c, @pepamack
MÓDA
Uložit Uložené

12 podzimních outfitů, ve kterých možná najdeš inspiraci i ty.

Časy, kdy byla móda pro většinu domácích známých tváří tabu, jsou naštěstí už jen minulostí. Přesvědčit se o tom budeš moci i na následujících řádcích prostřednictvím série podzimních outfitů v podání rapové smetánky nebo atraktivních modelek a influencerek. Takto se oblékli v uplynulém období lidé, které do velké míry živí vzhled a image.

Úvod dnešního výběru outfitů otevírá Michal Yaksha Novotný, který se v tomto outfitu objevil na stránkách českého vydání magazínu Esquire. Ze svého šatníku vytáhl teplákovou soupravu značky Spider, kterou založil raper Young Thug. Výsledný vzhled následně doplnil o tenisky Adidas Originals x BAPE® a hodinky Rolex Oyster Perpetual Datejust.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by YAK.SHA (@yak.sha)

Separ naplno podlehl kouzlu high-end módy a důkazem je také outfit poskládaný z kousků značek Fendi, Vetements, Gucci či Off-White™.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 𝙎𝙀𝙋𝘼𝙍 (@separ__dms)

Láskou k luxusní módě se nikdy netajil ani Rytmus, který ve videoklipu ke skladbě Cheers s Viktorem Sheenem vytáhl sako s monogramem z dílen módního domu Balmain a, jak už bývá zvykem, také diamantové šperky.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @rytmusking

U outfitů  slovenských raperů ještě chvíli zůstaneme. Pil C tentokrát zabodoval v celočerné kombinaci kousků od značky Formy Studio, které doplnil o limitované tenisky Adidas Yeezy 500.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PIL C (@pil_c)

Českou rapovou elitu v dnešním článku zastupuje jen Nik Tendo zahalený do dlouhého černého kabátu s batikovaným efektem zpod rukou návrháře Jana Černého.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nik Tendo (@goldcigo)

V téměř identickém kabátě od Jana Černého se představil i DJ a producent Nobodylisten. Učinil tak během focení pro obchod Footshop, přičemž výsledný outfit doplnil o tenisky Nike Air Force 1 ve střední verzi.

Ženskou sekci outfitů v podání domácích známých tváří otevírá Monika Marešová v kouscích, na kterých autorsky spolupracovala se značkou Chappe. Konkrétně jde o kalhotový kostým v černé barvě.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Monika Marešová (@monikamaresova)

Modelka Daniela Peštová patří mezi nejstylovější ženy v našich končinách. Tentokrát si naše srdce získala sofistikovaným outfitem v podzimních barevných tónech. Vrchní i spodní díl je prací návrhářky Ivany Mentlové.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Světlé outfity máme spojeny především s letními měsíci, avšak moderátorka Zorka Hejdová nás přesvědčila, že čistě bílou kombinaci můžeš vytáhnout i během podzimního nebo zimního období. Bunda je značky The Frankie Shop, kalhoty The Bazilika a tenisky Celine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zorka Hejdová✨ (@zorkahejdova)

Pokud ti už teď chybí léto, zpříjemni si den alespoň pohledem na outfit od Michaely Kocianové složený z bílého trička a volných kalhot, který je jako stvořený na dovolenou u moře.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Michaela Kocianova (@michaelakocianova)

O jeden z nejlepších podzimních outfitů v podání lokálních známých tváří se letos postarala Maria Dušička. Modelka a manželka Majka Spirita vsadila na kombinaci kabátu značky Farah x Michaela K. s teniskami New Balance, kabelkou Hermes a  kšiltovkou od Ruslana Baginského. Výsledek je skvělý.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maria Dušička (@maria.dusicka)

Závěr článku si pro sebe uzmula influencerka Petra Macková zahalená do kousků ze spolupráce značek Gucci a Balenciaga.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petra (@pepamack)

Domů
Sdílet
Diskuse