Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2021 10:13
Čas čtení 1:24
Vojtěch Vanda

Indický teenager odsekl hlavu těhotné sestře, jelikož se provdala proti vůli rodičů. Jejich matka jí měla držet nohy

Indický teenager odsekl hlavu těhotné sestře, jelikož se provdala proti vůli rodičů. Jejich matka jí měla držet nohy
Zdroj: Rebecca Conway/Getty Images
ZAJÍMAVOSTI INDIE
Uložit Uložené

O brutálním činu, jenž se stal v západní Indii, informovaly místní bezpečnostní složky.

Mladý Ind se svou matkou brutálně zavraždili dalšího člena rodiny. Takzvanou „vraždu ze cti“ provedli v neděli na těhotné mladé ženě, která se provdala proti vůli svých rodičů. Mladík, údajně teenager, měl kosou na čtvrtý pokus utnout devatenáctileté ženě hlavu, zatímco ji její matka držela nohy. Po činu se oba vzdali policii. Informuje CNN.

Doporučeno
Modelku po party vyhodili z auta mrtvou na chodník. 10 hodin ji měli držet zdrogovanou v bytě, kde ji znásilnili Modelku po party vyhodili z auta mrtvou na chodník. 10 hodin ji měli držet zdrogovanou v bytě, kde ji znásilnili 6. prosince 2021 14:30

Ke obzvlášť brutální vraždě došlo v neděli ve městě Vaijapur ve státě Maháráštra v západní Indii. Chladnokrevné počínání příbuzenského páru bylo údajně podmíněno ženiným rozhodnutím ignorovat přání rodičů a provdat se za někoho jiného. Devatenáctiletá oběť žila v domě se svým manželem a již dva měsíce byla těhotná. 

Domů
Sdílet
Diskuse