Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2021 v 9:02
Čas čtení 0:36
Vojtěch Vanda

VIDEO: Toto je hlavní podezřelý z ničení aut zdravotníků v Kladně. Policie žádá veřejnost o pomoc

VIDEO: Toto je hlavní podezřelý z ničení aut zdravotníků v Kladně. Policie žádá veřejnost o pomoc
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI POLICIE ČR
Uložit Uložené

Policisté zveřejnili záběry, na nichž muž ničí auta zdravotníků v Kladně. Údajně se jedná o hlavního podezřelého.

Policisté znají podobu hlavního podezřelého, který na konci listopadu poničil zaparkovaná auta zdravotníků v Kladně. Mělo by se jednat o muže, kterého zachytily bezpečnostní kamery. Policie nyní žádá o pomoc veřejnost, jelikož se jí ještě nepovedlo podezřelého identifikovat.

Doporučeno
Češka, kterou v Londýně nalezli mrtvou, nebyla zavražděna, tvrdí tamní policie Češka, kterou v Londýně nalezli mrtvou, nebyla zavražděna, tvrdí tamní policie 17. prosince 2021 v 18:34

Případ vyvolal vlnu nevole v celém Česku. V neděli 28. listopadu totiž někdo poničil vozidla zdravotnickému personálu z Kladna, který se v té době potýkal s nejsilnější pandemickou vlnou koronaviru, jež zemi potkala. 

„Policisté oznámení o 6 poškozených vozidlech zaparkovaných v areálu kladenské nemocnice, která měla propíchnuté pneumatiky, uražená zrcátka a poškrábaný lak,“ přiblížila škodu mluvčí policie Michaela Richterová.

Když se podaří muže identifikovat a zadržet, může ho čekat i vězení. „Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětím svobody až na jeden rok,“ dodala Richterová. Pokud znáš muže z videa, kontaktuj policejní linku 158.

Domů
Sdílet
Diskuse