Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2021 16:51
Čas čtení 0:47
Adam Novosad

Na americkém festivalu byl zavražděn raper Drakeo. Organizátoři akci, kde měl vystoupit i Snoop Dogg, vzápětí předčasně ukončili

Na americkém festivalu byl zavražděn raper Drakeo. Organizátoři akci, kde měl vystoupit i Snoop Dogg, vzápětí předčasně ukončili
Zdroj: Wikimedia/Dsorrells999/na voľné použitie
NEWS
Uložit Uložené

Drakeo the Ruler patřil mezi populární jména na rapové scéně v Los Angeles.

Známý americký raper Drakeo the Ruler byl zavražděn na festivalu Once Upon a Time v kalifornském Los Angeles. Podle dostupných informací 28letého hudebníka s civilním jménem Darrell Caldwell pobodala skupina mužů v areálu festivalu. Smrt rapera médiím potvrdil jeho publicista, informoval The Guardian.

„Na vozovce v zákulisí festivalu se odehrála šarvátka. Z respektu k zapojeným stranám a ve spolupráci s místními autoritami se hudebníci a organizátoři rozhodli nepokračovat ve zbývajících vystoupeních, a tak byl festival ukončen o hodinu dříve,“ oznámila promotérská společnost Live Nation. Na festivalu měl ve zbývající hodině vystoupit také legendární raper Snoop Dogg.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený DRAKEO THE RULER (@drakeotheruler)

Drakeo the Ruler patřil mezi prominentní lokální hvězdy v Los Angeles, kde v roce 2015 vydal svůj debutový mixtape.

V následujících letech se několikrát zapletl se zákonem. V roce 2017 čelil 11měsíčnímu trestu za nelegální držení zbraně. O rok později ho policie zadržela a obvinila z vraždy, která se měla odehrát v roce 2016.

Raper nakonec vyšel na svobodu koncem loňského roku. Už ve vězení prostřednictvím telefonu nahrál nový mixtape, ale album s názvem The Truth Hurts nakonec vydal až na svobodě. Na jedné ze skladeb, Talk To Me, dokonce raperovi sekundoval Drake.

Domů
Sdílet
Diskuse