Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2021 20:30
Čas čtení 0:33
Ema Stanovská

Herci z Harryho Pottera se sešli 20 let po prvním díle filmové ságy, podívej se na nový trailer chystaného speciálu

Herci z Harryho Pottera se sešli 20 let po prvním díle filmové ságy, podívej se na nový trailer chystaného speciálu
Zdroj: Warner Bros. Pictures
NEWS HARRY POTTER
Uložit Uložené

Speciál vznikl u příležitosti 20. výročí filmu Harry Potter a Kámen mudrců.

Od uvedení filmu Harry Potter a Kámen mudrců uplynulo už 20 let. Tvůrci filmu proto pro fanoušky připravili speciál, ve kterém se setká téměř celé herecké obsazení. Speciál nese název „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts“ a uvidíme jej již 1. ledna 2022 na HBO Max. Streamovací služba dnes zveřejnila oficiální trailer.

Doporučeno
Americký famfrpál se přejmenuje. Sportovci se chtějí distancovat od J.K. Rowling a jejích názorů Americký famfrpál se přejmenuje. Sportovci se chtějí distancovat od J.K. Rowling a jejích názorů 21. prosince 2021 18:34

Ve speciálu uvidíme trio – Daniela Radcliffa, Emmu Watson a Ruperta Grinta. Doplní je režisér prvních dvou dílů Chris Columbus. Herci budou vzpomínat na všech osm natočených filmů.

Kromě nich jsou potvrzeni také Robbie Coltrane (Hagrid), Helena Bonham Carter (Belatrix), Ralph Fiennes (Voldemort), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Gary Oldman (Sirius Black), Tom Felton (Draco), Imelda Staunton (Umbridge), James Phelps a Oliver Phelps (isté ryšavé dvojičky), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Alfred Enoch (Dean Thomas), Mark Williams (Arthur Weasley), Matthew Lewis (Neville), Ian Hart (Quirell) a Evanna Lynch (Luna).

Domů
Sdílet
Diskuse