Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
8. ledna 2022 20:07
Čas čtení 0:32
Tímea Krauszová

V Pardubicích byl nalezen v kontejneru novorozenec, přežil mrazivou noc. Případem se již zabývá policie

V Pardubicích byl nalezen v kontejneru novorozenec, přežil mrazivou noc. Případem se již zabývá policie
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Teplota klesla na −3 stupně Celsia, miminko však naštěstí přežilo.

V sobotu brzy ráno našel v kontejneru jeden z obyvatel Pardubic živého novorozence. Případem se ihned začala zabývat policie. Spustili pátrání po matce, kterou se nakonec také podařilo najít, informovala policie v tiskové zprávě.

Doporučeno
Brutální vražedkyně Beverley Allitt zabila čtyři děti a dalších 22 vážně zranila. O jejím vraždícím běsnění se dlouho nevědělo Brutální vražedkyně Beverley Allitt zabila čtyři děti a dalších 22 vážně zranila. O jejím vraždícím běsnění se dlouho nevědělo 7. ledna 2022 7:00

Sám v mrazivé zimě

„Od časných ranních hodin prověřujeme okolnosti nálezu živého novorozence v kontejneru. Pátráme po matce dítěte,“ informovala ráno policie na Twitteru. Miminko je mimo ohrožení života. Dítě na místě ošetřili, stabilizovali a poté převezli do nemocnice.

V sobotu dopoledne se matku také podařilo najít. Více informací však vzhledem k probíhajícímu vyšetřování policejní mluvčí prozradit nemohla. Případem se zabývají i kriminalisté.

Noc v Pardubicích byla mrazivá, rtuť teploměru klesla až k minus třem stupňům Celsia.

Domů
Sdílet
Diskuse