Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. ledna 2022 10:37
Čas čtení 1:02
Viktor Kniš

Karlos Vémola vyprávěl příběh, jak se dostal v Londýně do rvačky s Romy, když pracoval jako vyhazovač

Karlos Vémola vyprávěl příběh, jak se dostal v Londýně do rvačky s Romy, když pracoval jako vyhazovač
Zdroj: Oktagon MMA
NEWS KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Známý MMA bojovník v rámci show Fightcast vyprávěl příběh ze svého mládí.

V rámci internetové show Fightcast Karlos Vémola vyprávěl příběh ze svého mládí, když jako osmnáctiletý odcestoval do Londýna. Chtěl se stát úspěšným kulturistou, jelikož však neměl peníze, přivydělával si jako vyhazovač na diskotéce. Hned během první noci se podle jeho slov strhla rvačka, protože se do klubu chtěli dostat „gypsies“ (Romové), které údajně odmítli pustit dovnitř.

Vémola popsal rvačku, do které se na jedné i druhé straně zapojilo několik lidí. Úspěšný MMA zápasník se v té době ještě aktivně bojovým sportům nevěnoval, ale také s pomocí ostatních vyhazovačů prý dotyčné zbili. Potom údajně následoval rozhovor s nadřízeným, protože si Vémola myslel, že jeden z nich nejeví známky života.

Doporučeno
10 nejvýraznějších mladých talentů na domácí MMA scéně se šancí uspět v UFC 10 nejvýraznějších mladých talentů na domácí MMA scéně se šancí uspět v UFC 14. ledna 2022 16:30

„Snažil jsem se ho postavit, nic. ‚Zavolejte sanitku,‘ řekl jsem. Majitel zabouchl dveře a říká: ‚Chceš jít do vězení? Právě si možná zabil cikána. Žádnou sanitku volat nebudeš, uklidni se!‘

 

Bylo mi 19 let, můj první víkend v práci. Srdce mi pumpovalo, myslel jsem, že umřu. Majitel pokračoval: ‚Dnes je neděle. Odběhni dozadu pro ty velký popelnice, přivez to, narveme ho do popelnice ho tam a v pondělí ho vyvezou.‘ ‚To si děláte legraci?‘ ptal jsem se. Měl jsem paniku. Opakoval jsem, ať zavolají sanitku,“ říkal Vémola.

S pláčem prý šel po popelnici, protože se chtěl vyhnout vězení, ale když se vrátil, oběti už na zemi nenašel. Dotyční prý vstali a utekli.

Karlos Vémola momentálně řeší rozchod s manželkou Lelou Ceterovou, kauza však zatím nemá jasný závěr. Zatím není ani jasné, kdy bude znovu bojovat. Vémola musel odkládat zápasy kvůli vážnému zranění ruky. Pokud se vyléčí, do ringu se vrátí přibližně v polovině roku.

karlos vémola milan
Zdroj: Oktagon MMA
Domů
Sdílet
Diskuse