Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2022 15:06
Čas čtení 1:12
Dominik Vetrák

The Batman bude mít téměř 3 hodiny. Režisér tvrdí, že jde o téměř hororový film

The Batman bude mít téměř 3 hodiny. Režisér tvrdí, že jde o téměř hororový film
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BATMAN
Uložit Uložené

Už v březnu si v kinech posedíme téměř 3 hodiny. The Batman aspiruje na velkolepý komiksový film s hororovými prvky.

Zdroje magazínu The Hollywood Reporter tvrdí, že komiksový film The Batman od režiséra Matta Reevese (natočil předchozí díly Planety opic) bude mít téměř 3 hodiny. Půjde tak o nejdelší film o Batmanovi překonávající i The Dark Knight Rises od režiséra Christophera Nolana (ten měl 2 hodiny a 44 minut). Není se čemu divit.

Ve snímku musíme poznat nového Batmana, Catwoman, Riddlera, Alfreda, poručíka Gordona (ještě asi nebude komisařem), Penguina a další postavy. Zajímavé je, že The Batman se do kin dostane 10 let po premiéře The Dark Knight Rises.

The Batman se připravuje celá léta a režisér Matt Reeves udělal vše pro to, aby šlo o vynikající film. A zdá se, že nepůjde jen o temnější a vážnější komiksovku. Režisér v rozhovoru pro Movie Maker prozradil, že se ve svém Batmanovi chtěl zaměřit na detektivní prvky postavy, které předchozí filmy až tak moc nerozebíraly.

Potvrdil i to, že při vymýšlení designu postavy Riddlera (hraje ho Paul Dano) se inspirovali slavným kriminálním případem zabijáka Zodiaca. Podle režiséra tak ve svém filmu kombinuje prvky detektivního žánru, hororu, akčního filmu a thrilleru. Batman bude v chladných nocích hledat tajemného vraha, přičemž se mu do cesty postaví desítky gaunerů.

Doporučeno
10 faktů o Batmanovi, které tě (možná) překvapí 10 faktů o Batmanovi, které tě (možná) překvapí 16. března 2022 11:30

Hollywoodské studio Warner Bros. nedávno odhalilo také popis snímku. Batman v podání Roberta Pattinsona v tomto světě funguje už nějaké 2 roky. Věří pouze poručíkovi Jamesi Gordonovi (Jeffrey Wright) a svému věrnému komorníkovi a příteli Alfredovi (Andy Serkis). Když tajemný vrah začne zabíjet elity města Gotham, Batman zahájí vyšetřování v podsvětí plném zločinců.

Tam potká Selinu Kyle aka Catwoman (Zoe Kravitz), Oswalda Copplebota aka Penguina (Colin Farrell), mafiánského bose Carmina Falcona (John Turturro) či Edwarda Nashtona aka Riddlera (Paul Dano). Spekuluje se, že Barry Keoghan (Druig z Eternals) si zahraje nového Jokera. The Batman dorazí do kin 3. března 2022. Za 45 dní později bude dostupný i na HBO Max.

Domů
Sdílet
Diskuse