Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. února 2022 9:20
Čas čtení 0:58
Eduard Starkbauer

Ukrajinský námořník se ve Španělsku pokusil potopit jachtu svého šéfa. Ten vyrábí helikoptéry používané při ostřelování Kyjeva

ZAJÍMAVOSTI INVAZE NA UKRAJINĚ UKRAJINA VÁLKA NA UKRAJINĚ
Uložit Uložené

Ukrajinec částečného potopení jachty dosáhl otevřením lodních ventilů v místnosti s motorem a v kajutě, kde se nacházeli další tři ukrajinští pracovníci, kteří ji na jeho žádost opustili.

Ruskou agresi proti Ukrajině se 55letý ukrajinský námořník rozhodl vyřešit po svém. Muž pracující jako mechanik pro ruského miliardáře Alexandra Mijeeva se podle The Independent pokusil o potopení jeho luxusní jachty kotvící v přístavu Port Adriano na Mallorce. Alexander Mijeev je šéfem společnosti Rostec, která podniká ve zbrojařství.

Při zatýkání prý Ukrajinec nekladl odpor a ke svému činu se přiznal. U nedělního soudu během obhajoby řekl: „Nelituji nic z toho, co jsem udělal, a udělal bych to opět.“

Domů
Sdílet
Diskuse