Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2022 16:30
Čas čtení 2:05
Richard Balog

Separ, Yzomandias či Dominika Navara Cibulková. Outfity známých tváří jsou plné luxusu i nadčasových kombinací

Separ, Yzomandias či Dominika Navara Cibulková. Outfity známých tváří jsou plné luxusu i nadčasových kombinací
Zdroj: Instagram/@separ__dms, @domicibulkova
MÓDA OUTFITY ZNÁMÝCH TVÁŘÍ
Uložit Uložené

Pokud se pohybuješ v showbyznysu, musíš vypadat dobře a domácí známé tváře to vědí. Přesvědč se o tom.

Není žádnou novinkou, že rádi hodnotíme outfity známých tváří. Pokud něco vypadá dobře, pochválíme to, ale často jsme kritičtí. Jinak to není ani dnes, když se postupně podíváme na poslední outfity v podání Separa, Yzomandiase, Dominiky Navara Cibulkové, Petry Mackové nebo Michaely Kocianové.

Těšit se můžeš na kombinace plné luxusu za desetitisíce korun i nadčasové modely, které by se neztratily v žádném šatníku.

Doporučeno
Osvěž své jarní outfity lehkými kabáty nebo bundami, které tě ochrání před větrem i deštěm Osvěž své jarní outfity lehkými kabáty nebo bundami, které tě ochrání před větrem i deštěm 14. března 2022 18:30

Definice slovního spojení rap a móda v podání Separa s Yzomandiasem. Interpreti se předvedli bok po boku ve videoklipu ke skladbě Zasvoe v modelech od značek Dior, Gucci nebo Prada. Oba odhalili i sadu zlatých šperků s drahými kameny a na Separově zápěstí nechyběly hodinky Rolex.

Domů
Sdílet
Diskuse