Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2022 13:48
Čas čtení 0:47
Ema Stanovská

Jennifer Lopez a Ben Affleck se už podruhé zasnoubili. Zpěvačka se pochlubila diamantovým prstenem

Jennifer Lopez a Ben Affleck se už podruhé zasnoubili. Zpěvačka se pochlubila diamantovým prstenem
Zdroj: Getty Images/Arturo Holmes
NEWS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Jennifer Lopez a Ben Affleck se poprvé zasnoubili už v roce 2004. O dva roky později jejich vztah skončil rozchodem.

Hvězdný pár Jennifer Lopez a Ben Affleck na sociálních sítích oznámili, že jsou zasnoubeni. Stalo se tak už podruhé – první zasnoubení ohlásili před téměř 20 lety, nakonec ho ale zrušili. Novinku oficiálně potvrdil i zástupce J-Lo pro magazín People.

O dvojici už déle kolovaly drby, a tak se je J. Lopez rozhodla oficiálně potvrdit. Na Instagramu i Twitteru zveřejnila krátké video, ve kterém vyzvala fanoušky, aby se přihlásili na její zpoplatněnou stránku OnTheJLo.com, kde se dozvěděli, že se schyluje ke svatbě. Zpěvačka tam totiž zveřejnila video s – podle jejích slov – „perfektním“ zásnubním prstenem s velkým zeleným diamantem.

Jennifer Lopez a Ben Affleck si spolu zahráli ve filmu Gigli a poprvé se zasnoubili už v roce 2004. O dva roky později však vztah skončil rozchodem. Svatba by se prý měla konat ještě toto léto. „Nyní jsme starší, chytřejší, máme více zkušeností,“ řekla 52letá J. Lopez. 

Doporučeno
Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá 12. dubna 2024 11:27

Jennifer Lopez dříve oznámila zásnuby i se svým posledním přítelem – bývalým profesionálním baseballistou Alexem Rodriguezem, ty však nakonec dvojice zrušila. Zpěvačka už má za sebou tři manželství, Affleck byl ženatý jednou – s herečkou Jennifer Garner. Oba partneři mají děti v teenagerském věku z předchozích vztahů.

Domů
Sdílet
Diskuse